Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2017. Május 27. 08:37, szombat | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Akció a baleset-megelőzés jegyében

Akció a baleset-megelőzés jegyében

A rendőrök prevenciós céllal járták be a korábbi közlekedési balesetek helyszíneit Győrben és Mosonmagyaróváron.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Közlekedési Baleset-megelőzési Bizottság szakemberei a 2017. májusában Győr illetékességi területén történt – főként kerékpárosokat és gyalogosokat érintő - személyi sérüléssel járó, valamint halálos kimenetelű közúti közlekedési balesetek adatait elemezték. A rendőrök a kétkerekűvel közlekedőket, valamint a gyalogosokat egyaránt érintő akciót szerveztek és prevenciós céllal bejárták a korábbi balesetek helyszíneit Győrben és Mosonmagyaróváron 2017. május 26-án a délutáni és az esti órákban.

A megyei rendőr-főkapitányság beosztottjai a balesetek megelőzése érdekében felhívták a biciklisek és a gyalogosok figyelmét a közlekedési szabályok betartására, a látás és láthatóság kiemelt szerepére, valamint a kerékpárok kötelező felszerelési tartozékainak fontosságára.
Amennyiben az intézkedések során a rendőrök kisebb hiányosságokat tapasztaltak, akkor helyszíni bírság vagy feljelentés helyett figyelmeztették, prevenciós céllal tájékoztatták, valamint láthatóságot elősegítő ajándékokkal látták el a közlekedőket.
A közlekedési balesetek megelőzését szolgáló ellenőrzések a megye közútjain a jövőben is folytatódnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 11:11, szerda | Helyi

Ez gyors volt! – Már meg is javították a Jereváni úti bokatörő csomagautomatát

Közel egyméteresre bővült az automata előtti terület, nem kell tartani balesettől.

2024. Április 24. 09:20, szerda | Helyi

Ez a verseny nemzetközi találkozóhelye a makett köré szövődött barátságoknak – ilyen volt a 26. Mosonshow

Rengeteg ember, és még annál is több részletgazdag makett: ilyen volt az a makettverseny Mosonmagyaróváron, ahová még ázsiai országokból is érkeztek versenyzők.

2024. Április 24. 08:13, szerda | Helyi

Választás 2024: Dr. Dézsi Csaba András

A programról, az elmúlt 4.5 évről és az ellenfelek egy-egy kritikájára is reagált Dr- Dézsi Csaba András, a Fidesz-KDNP polgármersterjelöltje

2024. Április 24. 07:16, szerda | Helyi

Mutatjuk a Speedmarathon eredményét!

Hazánkban április 23-án 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 26 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.