Városlista
2023. március 28, kedd - Gedeon, Johanna

Hírek

2012. Április 22. 14:13, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Alekosz az AIDS-től retteg - Piszchiáterre lenne szüksége?

Alekosz az AIDS-től retteg - Piszchiáterre lenne szüksége?

A szex hevében időnként megfeledkezik a gumióvszerről Alekosz, aki ilyenkor a nemibeteg-gondozóba siet, hogy ott megvizsgálják.

Állítása szerint mostanában rengeteg nővel volt együtt és a legutóbbi vérvétel eredményéért még nem mert elmenni. Egy szakember azt javasolja, a félig görög származású csődör keressen fel egy pszichiátert.

- Sajnos, amikor gumi nélkül szeretkezem egy nővel, szinte minden alkalommal csípő érzést okoz a vizelés, ez iszonyú. Eddig szerencsére nem találtak súlyosabb fertőzést, de a legrosszabb rémálmaim között szerepel, hogy egyszer az orvos behív abba a bizonyos szobába, ahol közli velem: halálos beteg vagyok - árulta el Alekosz, aki felelőtlensége miatt párja, Betty életét is veszélybe sodorhatja.

Az Új Ász kikérte egy szakember véleményét a témában.
- Rendkívül furcsa karakter, ha visszamenőleg belegondolunk, hogyan viselkedett. És a nőkkel kapcsolatos problémái is érdekesek. Inkább pszichiátert javasolnék a számára - vélekedett Alekoszról dr. Csides Kata pszichológus.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 25. 07:37, szombat | Bulvár

Csokoládégyárban történt robbanás ölt meg többeket Pennsylvaniában

Csokoládégyárban történt robbanás ölt meg két embert és sebesített meg többeket az Egyesült Államokbeli Pennsylvaniában pénteken este.

2023. Március 23. 06:00, csütörtök | Bulvár

Megtiltotta a TikTok használatát a hivatali berendezéseken a cseh képviselőház és a szenátus

Megtiltotta a TikTok közösségi médiafelület használatát hivatalos információs rendszerében a cseh képviselőház és a szenátus.

2023. Március 14. 09:16, kedd | Bulvár

Haragosa autója helyett egy másikat vert szét egy nő Győrben

A győri rendőrök egy 36 éves vági nőt hallgattak ki gyanúsítottként, aki egy haragosa gépkocsiján akart bosszút állni, azonban kiderült, hogy a jármű nem is a férfi tulajdonában volt.

2023. Március 02. 06:42, csütörtök | Bulvár

Londoni rezidenciájuk elhagyására kérte Harry herceget és feleségét az udvar

A windsori uralkodói rezidencia közvetlen közelében lévő nagy-britanniai otthonuk, a Frogmore Cottage elhagyására kérte az udvar Harry herceget és amerikai feleségét, Meghan hercegnőt - közölte a házaspár szóvivője.