Városlista
2023. február 8, szerda - Aranka

Hírek

2022. Február 03. 17:30, csütörtök | Helyi
Forrás: (X)

Allvanybazis.hu, a munkabiztonság lelőhelye

Allvanybazis.hu, a munkabiztonság lelőhelye

Szakmunkák esetén a munkabiztonság az egyik legfontosabb szempont, hiszen az élet védelme mindennél előbbre való.

Ennek egyik alapfeltétele a megfelelő minőségű, megbízható eszközök használata, amelyek csakis megbízható forrásból származhatnak.

Szakmunkák és a legfontosabb szempontok

Bármilyen szakmunkáról legyen is szó, mind a munkavállaló, mind a megbízó rendelkezik bizonyos elvárásokkal, melyeknek teljesülnie érdemes a kifogástalan munkához. Utóbbi nyilván elsősorban azt várja el, hogy a megrendelt munkák időben és megfelelő minőségben készüljenek el. A megbízó feladata annyi lehet ebben, hogy megfelelő munkakörülményeket biztosít. A munkavállaló oldaláról azonban más szempontok is érvényesülhetnek.

A szakmunkák rendkívül eltérőek lehetnek, ezáltal pedig veszélyességi szintjük is különbözik. A hozzáértés és a megfelelő körültekintés ugyanakkor minden esetben nélkülözhetetlen. A biztonságos és rendezett munkakörülmények a munka minőségét is pozitív irányban befolyásolhatják. Ennek egyik alapja – talán nem is gondolnánk – de a megfelelő szerszámok és eszközök alkalmazása lehet. Ezek esetén elengedhetetlen, hogy megbízható és szakértő forrásból történjen a beszerzés. A https://allvanybazis.hu weboldal pedig erre is kiváló opció.

Az állványok otthona

A https://allvanybazis.hu ahogy neve is mutatja, elsősorban az állványok, ezen belül is a gurulóállványok specialistája. A gurulóállványok a magaslati munkák során nyújtanak biztos alapot a munkások számára, ám nem csak „szakmai” felhasználók számára érhetők el. A kínálatban a profi és félprofi állványok mellett megtalálhatók a hobbicélokra és ház körüli munkákra alkalmas alacsonyabb munkamagasságú eszközök is. Ha közös vonást keresünk akkor pedig mindenképpen a biztonságot említhetjük.

Az állványok kiválóan jelképezik azt a szükséges biztonságot és megbízhatóságot, melyet korábban már kiemeltünk az összes felhasznált eszközzel kapcsolatban is. Tekintve, hogy eleve veszélyes munkák során nyújtanak támaszt a munkások számára, elengedhetetlen, hogy stabilitásuk és anyaghasználatuk is kifogástalan lehet. Ami pedig „kicsiben” működik a gurulóállványok esetében, az ugyanúgy kiterjeszthető az összes többi eszközre és szerszámra is.

Minden egy helyen

Habár a https://allvanybazis.hu nevéből úgy gondolhatnánk, hogy portfóliójuk csakis állványokra és gurulóállványokra korlátozódik, ez közel sem igaz. Áruházukban a legkülönfélébb szerszámokat, munkagépeket és kiegészítőket is megtalálhatjuk. Termékskálájuk jellemzően a hobbiszintű és profi felhasználók igényeit is kielégíti, így mindenki megtalálhatja a számításait. A közös nevező természetesen minden esetben a szakértelem és a minőség.

Egyetlen szerszám vagy munkagép esetén sem mindegy, hogy milyen forrásból származik, mennyire megbízható és biztonságos azok használata. Egy-egy értékesebb eszköz beszerzése a szakemberek számára is komoly befektetés, így a hosszabb távú működés is alapvető elvárás. Az Állványbázis weboldalán szakértelemmel válogatott és jól bevált márkák termékeivel találkozhatunk, így biztosak lehetünk benne, hogy a pénzünkért biztonságot és maradandó minőséget kapunk.

Címkék: állvány, építés

Ezek érdekelhetnek még

2023. Február 07. 09:15, kedd | Helyi

Gigantikus hálózatfejlesztésbe kezdett az E.ON

Gigantikus hálózatfejlesztést indít az E.ON Hungária csoport. A cég 74 milliárd forintos hálózatfejlesztést indít, ennek felét saját forrásból finanszírozza, másik felét pedig az uniós támogatásból, amelyet a magyar kormány előfina

2023. Február 07. 08:14, kedd | Helyi

Téli bőrápolás

A szakemberek télen is igyekeznek felhívni a figyelmet a megfelelő folyadékpótlásra és a fürdési szokások helyes megválasztásra.

2023. Február 07. 07:15, kedd | Helyi

Idős gondozottját lopta meg a nő

A Soproni Járási Ügyészség indítványára letartóztatásba került az a nő, aki idős gondozottjának 79 éves feleségétől arany ékszereket és 1.000 eurót tulajdonított el tavaly decemberben Sopronban.

2023. Február 06. 12:19, hétfő | Helyi

A fákon kívül egy rekord is megdőlt a szombati viharban

Az előzetes adatok szerint új országos napi szélrekord született szombaton: a Kab-hegyen óránként csaknem 130 kilométeres sebességet mértek.