Városlista
2022. október 6, csütörtök - Renáta

Hírek

2022. Február 03. 17:30, csütörtök | Helyi
Forrás: (X)

Allvanybazis.hu, a munkabiztonság lelőhelye

Allvanybazis.hu, a munkabiztonság lelőhelye

Szakmunkák esetén a munkabiztonság az egyik legfontosabb szempont, hiszen az élet védelme mindennél előbbre való.

Ennek egyik alapfeltétele a megfelelő minőségű, megbízható eszközök használata, amelyek csakis megbízható forrásból származhatnak.

Szakmunkák és a legfontosabb szempontok

Bármilyen szakmunkáról legyen is szó, mind a munkavállaló, mind a megbízó rendelkezik bizonyos elvárásokkal, melyeknek teljesülnie érdemes a kifogástalan munkához. Utóbbi nyilván elsősorban azt várja el, hogy a megrendelt munkák időben és megfelelő minőségben készüljenek el. A megbízó feladata annyi lehet ebben, hogy megfelelő munkakörülményeket biztosít. A munkavállaló oldaláról azonban más szempontok is érvényesülhetnek.

A szakmunkák rendkívül eltérőek lehetnek, ezáltal pedig veszélyességi szintjük is különbözik. A hozzáértés és a megfelelő körültekintés ugyanakkor minden esetben nélkülözhetetlen. A biztonságos és rendezett munkakörülmények a munka minőségét is pozitív irányban befolyásolhatják. Ennek egyik alapja – talán nem is gondolnánk – de a megfelelő szerszámok és eszközök alkalmazása lehet. Ezek esetén elengedhetetlen, hogy megbízható és szakértő forrásból történjen a beszerzés. A https://allvanybazis.hu weboldal pedig erre is kiváló opció.

Az állványok otthona

A https://allvanybazis.hu ahogy neve is mutatja, elsősorban az állványok, ezen belül is a gurulóállványok specialistája. A gurulóállványok a magaslati munkák során nyújtanak biztos alapot a munkások számára, ám nem csak „szakmai” felhasználók számára érhetők el. A kínálatban a profi és félprofi állványok mellett megtalálhatók a hobbicélokra és ház körüli munkákra alkalmas alacsonyabb munkamagasságú eszközök is. Ha közös vonást keresünk akkor pedig mindenképpen a biztonságot említhetjük.

Az állványok kiválóan jelképezik azt a szükséges biztonságot és megbízhatóságot, melyet korábban már kiemeltünk az összes felhasznált eszközzel kapcsolatban is. Tekintve, hogy eleve veszélyes munkák során nyújtanak támaszt a munkások számára, elengedhetetlen, hogy stabilitásuk és anyaghasználatuk is kifogástalan lehet. Ami pedig „kicsiben” működik a gurulóállványok esetében, az ugyanúgy kiterjeszthető az összes többi eszközre és szerszámra is.

Minden egy helyen

Habár a https://allvanybazis.hu nevéből úgy gondolhatnánk, hogy portfóliójuk csakis állványokra és gurulóállványokra korlátozódik, ez közel sem igaz. Áruházukban a legkülönfélébb szerszámokat, munkagépeket és kiegészítőket is megtalálhatjuk. Termékskálájuk jellemzően a hobbiszintű és profi felhasználók igényeit is kielégíti, így mindenki megtalálhatja a számításait. A közös nevező természetesen minden esetben a szakértelem és a minőség.

Egyetlen szerszám vagy munkagép esetén sem mindegy, hogy milyen forrásból származik, mennyire megbízható és biztonságos azok használata. Egy-egy értékesebb eszköz beszerzése a szakemberek számára is komoly befektetés, így a hosszabb távú működés is alapvető elvárás. Az Állványbázis weboldalán szakértelemmel válogatott és jól bevált márkák termékeivel találkozhatunk, így biztosak lehetünk benne, hogy a pénzünkért biztonságot és maradandó minőséget kapunk.

Címkék: állvány, építés

Ezek érdekelhetnek még

2022. Október 06. 08:15, csütörtök | Helyi

Most mi segíthetünk a tűzoltóknak!

Elérhető a katasztrófavédelem legújabb, sorrendben huszonnyolcadik tűzvédelmi tesztje.

2022. Október 06. 07:16, csütörtök | Helyi

Hamis cipőket szállított, lebukott

A másfél millió forintot érő árut a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai egy teherautóban találták az M1-es autópálya győri szakaszán.

2022. Október 05. 10:14, szerda | Helyi

Télen sem marad virág nélkül a város

integy 85 ezer darab növényt ültetnek el a következő napokban Győrben a Győr-Szol munkatársai, megkezdődött ugyanis az őszi-téli virágok ültetése a városban.

2022. Október 05. 09:16, szerda | Helyi

Mutatjuk, mire voltak képesek a Széchenyi István Egyetem mérnökei

Sofőr nélkül irányítottak egy személyautót a zalaegerszegi ZalaZONE tesztpályán a Magyar Telekom által biztosított 5G Campus mobilhálózat segítségével.