Városlista
2023. szeptember 24, vasárnap - Gellért

Hírek

2022. Május 19. 08:16, csütörtök | Helyi

Árat emel a DIGI

Árat emel a DIGI

Az új tarifák júliustól élnek, és mintegy 12 százalékos többletkiadást jelentenek majd az ügyfeleknek.

Drágább lesz az összes (nevében) új tévés díjcsomag, az internetelérés, valamint a mobilszolgáltatás – szúrta ki a változtatásokat HWSW. Aki csak ez utóbbira fizet elő az új tulajdonoshoz került távközlési cégnél, annak az eddigi 1500 helyett 1600 forintot lesz a havidíja. Háromszáz forinttal (1000-ről 1300-ra) emelkedik a tarifa azoknál, akik más DIGI szolgáltatások mellé igényelték a mobilt, de emelkedik a társelőfizetés ára is. Jó hír viszont, hogy nem kell többet fizetni a percekért, az SMS-ekért, illetve nem változott a díjcsomagokba foglalt szolgáltatások ára sem.

A lakossági vezetékes szolgáltatások esetében tartalmi változás egyelőre nem lesz, az ár azonban itt is emelkedik, mégpedig különböző mértékben. Egy olyan előfizetőnél például, aki a tévé-, az internet-, illetve a telefonszolgáltatást egy csomagban veszi igénybe a DIGI-nél, tartalomtól függően 400-900 forinttal lesz magasabb a számla, ami 7-15 százalék közötti emelkedést jelent.

Az áremelkedések azokat a mobilszolgáltatásra előfizetőket érinti a leginkább, akik határozatlan idejű szerződést kötöttek, hiszen esetükben az új havi díjak automatikusan alkalmazhatóak.

A variációknak és lehetőségeknek persze se szeri, se száma. Akinek van kedve átböngészni az általános szerződési feltételeket, ITT megteheti

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 24. 09:16, vasárnap | Helyi

Elkezdődött az Országos Településfásítási Program őszi ültetési időszaka

Elkezdődött az Országos Településfásítási Program őszi ültetési időszaka, amelynek során az ország 345 településén nyolcezer fát ültetnek el.

2023. Szeptember 24. 08:15, vasárnap | Helyi

Nem maradt éhes, aki két keréken érkezett

Bringás reggelivel várták a kétkerekűvel közlekedőket péntek reggel.

2023. Szeptember 24. 07:15, vasárnap | Helyi

Ismét lesz bringajelölés Győrben

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya ismét meghirdette a kerékpárjelölést Győrben.

2023. Szeptember 23. 09:17, szombat | Helyi

Urbán Flórián a Csorna új vezetőedzője

Urbán Flórián a Csornai SE vezetőedzőjeként folytatja pályafutását – adta hírül hivatalos honlapján az NB III-as labdarúgócsapat.