Városlista
2021. szeptember 28, kedd - Vencel

Hírek

2014. Szeptember 23. 11:31, kedd | Helyi
Forrás: MTI

Árvíz - Lassan apad a Lajta

Árvíz - Lassan apad a Lajta

A szakemberek közlése szerint az esti órákban csökkenhet Mosonmagyaróvárnál az első fokú készültség határértéke alá a vízszint.A Dunán a következő napokban kissé áradó, stagnáló vízjárás várható, árhullám kialakulására nem kell számítani - jelezték, hozzátéve, hogy a Vas és Győr-Moson-Sopron megye határán lévő Ragyogó és lejjebb, Vág térségében stagnálást vagy lassú áradást, Árpásnál a jelenlegi vízszint körüli vízállásokat prognosztizálnak a következő egy-két napra.

A tájékoztató szerint az Észak-Dunántúlon már nem befolyásolta a Marcal szintjét a feljebb kisebb emelkedést okozó vasárnapi eső. A Győr-Moson-Sopron határán fekvő Mórichidánál folyamatos lassú apadás figyelhető meg a folyón.

/A fotó illusztráció/

Címkék: árvíz, Lajta

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 15. 14:37, szerda | Helyi

ATI- Ahol nem csak egy jogosítványt kapsz!

Mindannyian tudjuk, hogy a jogosítvány megszerzése egy életre szól. Nem csak a vezetés, mint tevékenység a lényeg, hanem hogy a felelősségtudat és az élmény együttesen legyen jelen már a tanulás folyamatában is.

2021. Szeptember 10. 18:05, péntek | Helyi

Kazán számítási kisokos

Ha kazánvásárlás előtt állunk, legtöbben rákeresünk az interneten a legfőbb tulajdonságokra a döntés megkönnyítése érdekében.

2021. Július 11. 12:16, vasárnap | Helyi

Infót keresel a külföldi továbbtanuláshoz?

Sok forrásból érhető el a külföldi továbbtanulást segítő információ, de az Euroexam.org oldalon nem csak hasznos információkat találsz, hanem egy olyan programot is, ami segít a felvételire való sikeres felkészülésben is

2021. Július 11. 12:12, vasárnap | Helyi

Kiadó albérletek és a nyári uborkaszezon

A nyári hónapokban kicsit megáll az élet, sokan töltik jól megérdemelt pihenésüket és beköszönt az uborkaszezon. Persze nem mindenütt, hiszen például az ingatlanpiacon folyamatos a pörgés.