Városlista
2021. szeptember 22, szerda - Móric

Hírek

2014. Szeptember 12. 13:23, péntek | Helyi
Forrás: MTI

Árvíz - Mezőőrsön házakat veszélyeztet a víz

Árvíz - Mezőőrsön házakat veszélyeztet a víz

Lakóházakat veszélyeztet a megáradt Cuhai-Bakony-ér Mezőőrsön - közölte péntek kora délután az MTI-vel a katasztrófavédelem Győr-Moson-Sopron megyei szóvivője.

Ruskáné Takács Anita jelezte: a falu hídja mellett álló két ház udvarán már áll a víz, védelmüket most szervezik. Eközben munkagéppel erősítik, hosszabbítják a település sportpályája mellett korábban épített terelőgátat, amelynek erősítésére ötezer homokzsákot szállítottak a helyszínre.

Címkék: árvíz, mezőörs

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 15. 14:37, szerda | Helyi

ATI- Ahol nem csak egy jogosítványt kapsz!

Mindannyian tudjuk, hogy a jogosítvány megszerzése egy életre szól. Nem csak a vezetés, mint tevékenység a lényeg, hanem hogy a felelősségtudat és az élmény együttesen legyen jelen már a tanulás folyamatában is.

2021. Szeptember 10. 18:05, péntek | Helyi

Kazán számítási kisokos

Ha kazánvásárlás előtt állunk, legtöbben rákeresünk az interneten a legfőbb tulajdonságokra a döntés megkönnyítése érdekében.

2021. Július 11. 12:16, vasárnap | Helyi

Infót keresel a külföldi továbbtanuláshoz?

Sok forrásból érhető el a külföldi továbbtanulást segítő információ, de az Euroexam.org oldalon nem csak hasznos információkat találsz, hanem egy olyan programot is, ami segít a felvételire való sikeres felkészülésben is

2021. Július 11. 12:12, vasárnap | Helyi

Kiadó albérletek és a nyári uborkaszezon

A nyári hónapokban kicsit megáll az élet, sokan töltik jól megérdemelt pihenésüket és beköszönt az uborkaszezon. Persze nem mindenütt, hiszen például az ingatlanpiacon folyamatos a pörgés.