Városlista
2021. szeptember 28, kedd - Vencel

Hírek

2019. Október 01. 08:23, kedd | Helyi

Audis futók a 34. Spar Maratonon

Audis futók a 34. Spar Maratonon

Szombaton reggel, már 7:30-kor, futóöltözékben gyülekezett a vidám kis női csapat az Audi Hungaria ÁMK előtt és útra kelt Budapest felé.

Az első Audi Hungaria ÁMK női futócsapat tagjai: Corinna Wesche, Oláhné Tóth Márta, Váczi Judit és Stoiber Viktória - voltak.
Gyönyörű időjárásnál, kitűnő hangulatban, sok-sok a világ minden részéről érkezett futóval együtt 10:50-kor a győri iskola csapata is elrajtolt és teljesítette a Duna parti minimaraton távot.

Miután célba értek, már tudták: ez volt az első, de biztos nem az utolsó közös versenyük. Kezdődhet a felkészülés! "Közösen különlegeset tudunk alkotni!" -írták

Forrás: audischule.hu

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 15. 14:37, szerda | Helyi

ATI- Ahol nem csak egy jogosítványt kapsz!

Mindannyian tudjuk, hogy a jogosítvány megszerzése egy életre szól. Nem csak a vezetés, mint tevékenység a lényeg, hanem hogy a felelősségtudat és az élmény együttesen legyen jelen már a tanulás folyamatában is.

2021. Szeptember 10. 18:05, péntek | Helyi

Kazán számítási kisokos

Ha kazánvásárlás előtt állunk, legtöbben rákeresünk az interneten a legfőbb tulajdonságokra a döntés megkönnyítése érdekében.

2021. Július 11. 12:16, vasárnap | Helyi

Infót keresel a külföldi továbbtanuláshoz?

Sok forrásból érhető el a külföldi továbbtanulást segítő információ, de az Euroexam.org oldalon nem csak hasznos információkat találsz, hanem egy olyan programot is, ami segít a felvételire való sikeres felkészülésben is

2021. Július 11. 12:12, vasárnap | Helyi

Kiadó albérletek és a nyári uborkaszezon

A nyári hónapokban kicsit megáll az élet, sokan töltik jól megérdemelt pihenésüket és beköszönt az uborkaszezon. Persze nem mindenütt, hiszen például az ingatlanpiacon folyamatos a pörgés.