Városlista
2020. január 18, szombat - Piroska

Hírek

2019. Augusztus 15. 10:28, csütörtök | Helyi

Autó elé lépett egy nő Győrben

Autó elé lépett egy nő Győrben

A baleset körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt Győrben a Kandó Kálmán úton, 2019. augusztus 14-én 5 óra 17 perckor. Egy 49 éves helybéli nő, a Kandó Kálmán út vasút felőli oldaláról akart átkelni az úttesten, azonban a kellő körültekintést elmulasztva egy az Ipar út felől, a Hecsei út irányába közlekedő személygépkocsi elé lépett. A járművezető az ütközést nem tudta elkerülni és elütötte a gyalogost, aki előbb a gépkocsira, majd onnan az úttestre zuhant. A sérültet a mentők kórházba vitték.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a további balesetek elkerülése érdekében az alábbi tanácsokra hívja fel a közlekedők figyelmét:

A gyalogosok ne menjenek át az úttesten tiltott helyen, illetve tilos jelzésen!

A járdáról való lelépést megelőzően győződjenek meg a járműforgalomról, az átkelés biztonságáról! Vegyék figyelembe, hogy nedves, csúszós aszfalton a járművezetők nem tudják hirtelen megállással a gyalogosok által előidézett veszélyt elhárítani!

A gépkocsival közlekedők a gyalogos-átkelőhelyek közelében figyelmesen és körültekintő módon vezessenek! Minden körülmények között tartsák be a KRESZ által előírt szabályokat!

Forrás: police.hu, gyorplusz.hu

Címkék: autó, baleset, győr

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 18. 08:13, szombat | Helyi

Élő tv-sportközvetítések - szombat, vasárnap

A szombati és vasárnapi élő sportközvetítések a hazai televíziókban:

2020. Január 16. 14:48, csütörtök | Helyi

Herendi porcelánokból nyílik egyedülálló kiállítás Győrben

Csaknem négyszáz, egyedi készítésű herendi porcelánból készült tárgyat mutat be a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. győri tárlatán.

2020. Január 16. 14:05, csütörtök | Helyi

Szappanos Tibor Győrben Co-Operázik

Február 1-jén érkezik Győrbe Mozart háromfelvonásos daljátéka, a Szöktetés a szerájból, a Co-Opera harmadik bemutatója a premiert követően még tizenöt alkalommal lesz látható a Győri Nemzeti Színházban.

2020. Január 15. 17:30, szerda | Helyi

Termelési rekorddal zárta az évet a győri Audi

Jelentősen nőtt az Audi Hungária Zrt. termelési eredménye 2019-ben, közel kétmillió motort és több mint 164 ezer autót készítettek – tájékoztatott a győri székhelyű vállalat.