Városlista
2019. szeptember 16, hétfő - Edit

Hírek

2019. Augusztus 15. 10:28, csütörtök | Helyi

Autó elé lépett egy nő Győrben

Autó elé lépett egy nő Győrben

A baleset körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt Győrben a Kandó Kálmán úton, 2019. augusztus 14-én 5 óra 17 perckor. Egy 49 éves helybéli nő, a Kandó Kálmán út vasút felőli oldaláról akart átkelni az úttesten, azonban a kellő körültekintést elmulasztva egy az Ipar út felől, a Hecsei út irányába közlekedő személygépkocsi elé lépett. A járművezető az ütközést nem tudta elkerülni és elütötte a gyalogost, aki előbb a gépkocsira, majd onnan az úttestre zuhant. A sérültet a mentők kórházba vitték.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a további balesetek elkerülése érdekében az alábbi tanácsokra hívja fel a közlekedők figyelmét:

A gyalogosok ne menjenek át az úttesten tiltott helyen, illetve tilos jelzésen!

A járdáról való lelépést megelőzően győződjenek meg a járműforgalomról, az átkelés biztonságáról! Vegyék figyelembe, hogy nedves, csúszós aszfalton a járművezetők nem tudják hirtelen megállással a gyalogosok által előidézett veszélyt elhárítani!

A gépkocsival közlekedők a gyalogos-átkelőhelyek közelében figyelmesen és körültekintő módon vezessenek! Minden körülmények között tartsák be a KRESZ által előírt szabályokat!

Forrás: police.hu, gyorplusz.hu

Címkék: autó, baleset, győr

Ezek érdekelhetnek még

2019. Szeptember 15. 07:41, vasárnap | Helyi

Heti horoszkóp szeptember 16-tól

2019. Szeptember 15. 07:39, vasárnap | Helyi

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 37. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2019. Szeptember 14. 09:14, szombat | Helyi

Élő tv-sportközvetítések - szombat és vasárnap

A szombati és vasárnapi élő sportközvetítések a hazai televíziókban:

2019. Szeptember 12. 18:52, csütörtök | Helyi

Képzőművészeti kiállítás fogászati anyagokból - Kultlab50+

Egyedülálló, képzőművészeti kiállítás nyílik 2019. szeptember 13-án pénteken, 18 órakor az Esterházy-palotában, mely Adács György fogtechnikus mesternek állít emléket.