Városlista
2022. szeptember 30, péntek - Jeromos

Hírek

2022. Augusztus 10. 07:16, szerda | Helyi

Autóba tuszkolták a tiltakozó nőt

Autóba tuszkolták a tiltakozó nőt

A Győri Járási Ügyészség személyi szabadság megsértésének bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat két férfival szemben.

A vádirat szerint a két férfi elhatározta, hogy elszámoltatják a nőt, akihez a fiatalabb férfi érzelmileg kötődött, és akire emiatt féltékeny is volt.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség közleménye szerint idén januárban, sötétedést követően autóval a nő otthonához hajtottak, ahol a fiatalabb férfi felszólította a ház előtt tartózkodó nőt arra, hogy üljön be a kocsiba. Mivel erre nem volt hajlandó, a férfi megragadta, a járműhöz lökdöste és a hátsó ülésre erőszakkal betuszkolta a kocsiba. A járművel elhagyták Győrt és egy közeli faluba, a fiatalabb férfi otthonához hajtottak. Az út során a fiatalabb férfi folyamatosan becsmérelte, továbbá tenyérrel és ököllel is ütlegelte a nőt, amire az idősebb férfi is biztatta.

A fiatalabb férfi az otthonához érve a ruházatánál fogva behúzta a nőt az épületbe, akit a kulcsra zárt ajtó mögött tovább ütött és meg is rúgott. Csak az esti órákban akkor engedte el, amikor telefonon értesült arról, hogy a rendőrök már úton vannak.

A vádlottakkal szemben halmazati büntetésként 4 és fél év is kiszabható. A fiatalabb férfi más ügyben elrendelt letartóztatásban várja az eljárás folytatását. Az ügyben az érdemi döntést várhatóan a Győri Járásbíróság fogja meghozni.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 30. 09:17, péntek | Helyi

Végy egy jó kapust…

Nagy figyelmet kapnak a Fehér Miklós akadémián a kapusok.

2022. Szeptember 30. 08:15, péntek | Helyi

II. Győri Halnapok – Folytatódik a népszerű gasztrohagyomány

Győrben tavaly rendezték meg először a Győri Halnapokat.

2022. Szeptember 30. 07:16, péntek | Helyi

Harminc éve figyeljük meg a madarakat

Európai Madármegfigyelő Napokat tartanak a hétvégén hazánkban is.

2022. Szeptember 30. 06:20, péntek | Helyi

Ismét lesz Pink futás és séta Győrben

Október első vasárnapján a mellrák elleni küzdelemért kampányolnak a résztvevők.