Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2024. Június 21. 07:15, péntek | Helyi

Az ásványi templomba mentek lopni, egy rendőrautó is összetört

Az ásványi templomba mentek lopni, egy rendőrautó is összetört

Információink szerint a napokban Ásványráróra riasztották a rendőröket, ahol három téti férfi a templomból akart lopni.

Úgy tudjuk, a kiérkező rendőrök láttán a gyanúsítottak menekülőre fogták, egy rendőrkocsi is összetört, de elfogták a tetteseket.

Ásványráróra riasztották a rendőröket múlt héten egy lopási kísérlethez, ahová végül nagy erőkkel kellett kivonulniuk. Úgy tudjuk, a falu központjában lévő katolikus templomból akart lopni három téti férfi, ám lebuktak. A kiérkező rendőrök elől menekülni kezdtek, az üldözés során egy rendőrkocsi is összetört. Információink szerint az egyik férfi elfutott, ám nem sokkal később elfogták a rendőrök.

Értesüléseinket az bűncselekmény megtörténtéről a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság is megerősítette. Válaszuk szerint "az esettel kapcsolatban a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság lopás vétség kísérlete miatt rendelt el büntetőeljárást 2024. június 13-án. A nyomozás során jelen ideig három személy elfogására és gyanúsítotti kihallgatására került sor."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 09:08, kedd | Helyi

Beemelték a bencés templom huszártornyát, amit még ön sem látott

Helyére került a győri a győri Szent Ignác Bencés Templom huszártornya, amelyet csak a legidősebb győriek láthattak saját szemükkel, ők is pici gyerekként, mivel 1938-ban elbontották.

2024. Július 23. 08:13, kedd | Helyi

Ezért érdemes magyar dinnyét választani

Akár 160-180 tonna görögdinnyét is betakaríthatnak idén a hazai termelők.

2024. Július 23. 07:11, kedd | Helyi

Nyugat-Dunántúlon drágultak a leginkább a szántóföldek

Kétmillió forint fölé emelkedett a szántóföldek hektáronkénti átlagára tavaly: Közép- és Észak-Magyarországon csökkentek, a többi régióban emelkedtek az árak.

2024. Július 22. 09:13, hétfő | Helyi

Pontyokkal gazdagodtak megyei folyószakaszok

Összesen újabb 3900 kilogramm ponty került múlt héten a Sporthorgász Egyesületek Győr-Moson-Sopron Megyei Szövetségének kezelt vizeibe. A telepítések folytatódnak.