Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2012. Március 14. 16:25, szerda | Helyi
Forrás: Audi Hungária Motor Kft.

Az Audi Hungaria a MOBILIS partnere

Az Audi Hungaria a MOBILIS partnere

„Mozgásban a tudomány!“ – ezzel a mottóval nyitotta meg kapuit ma a MOBILIS Központ.

Az Interaktív Kiállítási Központ 74 kiállítási eszközzel nyújt betekintést a fizika és az autóipar világába. Az Audi Hungaria alkatrészekkel és egy Audi TT modellel támogatta a kiállítóközpont létrehozását és a jövőben is a MOBILIS fő partnere lesz.

„Az Audi Hungaria számára egyértelmű volt, hogy támogatja ezt a kezdeményezést. Ez kiváló lehetőség számunkra, hogy újításainkat és technológiáinkat megmutassuk a nagyközönségnek, és felkeltsük a fiatalok érdeklődését a műszaki szakmák iránt. Ezzel nemcsak a vállalat, hanem az egész autóipar és Győr város vonzerejét is növeljük“, - mondta Thomas Faustmann, az Audi Hungaria ügyvezetésének elnöke.

A MOBILIS Központban a mobilitással kapcsolatos interaktív kiállítási eszközök találhatók, többek között járműirányítás és vezérlés, energia és meghajtás, valamint tervezés és gyártás témakörökben. A látogatók állandó és időszakos kiállításokon gyűjthetnek tapasztalatot a mozgás és járműgyártás világából, valamint számos tudományos rendezvényen vehetnek részt. Az Audi Hungaria támogatásával elősegíti a gyermekek és fiatalok műszaki szakmák és tanulmányok iránti érdeklődését, és egyben növeli az Audi márka imázsát a győri régióban.

A képen: Dr. Szekeres Tamás, a Széchenyi István Egyetem rektora, Borkai Zsolt, Győr város polgármestere és Thomas Faustmann, az Audi Hungaria ügyvezetésének elnöke

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:13, vasárnap | Helyi

Fontos változás jön az otthonfelújítási programban

Megváltozik az otthonfelújítási program egyik fontos kritériuma.

2024. Április 28. 08:10, vasárnap | Helyi

Szent Flórián nap – Nyitott szertárkapuk napja Győrszentivánon

A Nyitott Szertárkapuk Napjára különleges programmal készül a Győrszentiváni Önkéntes Tűzoltó Egyesület.

2024. Április 28. 07:15, vasárnap | Helyi

Eddig ötezren tudták csökkenteni áramszámlájukat napenergia segítségével

Már több mint 5000 nyertes van a Napenergia Plusz programban.

2024. Április 27. 09:13, szombat | Helyi

Bejárná Miklósa Erikával a pannonhalmi bazilikát?

Olyan tárlatvezetés-sorozatot szerveztek, ahol egy-egy bencés szerzetessel és egy ismert és elismert tekintéllyel lehet bejárni a bazilikát.