Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2011. Szeptember 30. 12:30, péntek | Helyi
Forrás: Oxygen Media

Az Audi Hungaria diákprojektet támogat

Az Audi Hungaria diákprojektet támogat

Az Audi Hungaria Motor Kft. új támogatóként lép be a CAMPUS OF EXCELLENCE természettudományok népszerűsítésére irányuló diákprojektének munkájába.

Ennek keretében a vállalat támogatja a kiválasztott tanulók természettudományi tanulmányait öt éven keresztül. A vállalat a mai napon köszöntötte az első hét ösztöndíjas tanulót és szüleiket. Az Audi a Széchenyi István Egyetemmel és a Révai Miklós Gimnáziummal karöltve szeretné a középiskolai diákok érdeklődését a „MINT" tantárgyak, azaz matematika, informatika, természettudományok és technika irányába erősíteni, és egyúttal a tanulókat főiskolai és egyetemi tanulmányaikra felkészíteni. A tehetséges diákokat előzetes pályázattal és felméréssel választják ki a programban való részvételre.

A program részét képezik többek között egyetemi látogatások, tudományos workshopok, gyakorlat az Audi Hungariánál és egy mentorprogram is. A Révai Miklós Gimnázium ösztöndíjas tanulóinak részvételi költségeit az elkövetkezendő öt évben az Audi Hungaria vállalja. A kiválasztott tanulók a programot egy egyhetes tájékoztató fórummal kezdik október elején Németországban.


„Örömmel támogatjuk a „CAMPUS OF EXCELLENCE" képzési programjának nagyszerű céljait. Ennek keretében támogatjuk a tehetséges fiatalok pályaválasztását, tanulmányaikat, azok finanszírozását és jövőképük alakítását" - mondta Rozman Richárd, az Audi Hungaria személyügyekért felelős ügyvezető igazgatója.

A CAMPUS OF EXCELLENCE közhasznú társaságot 2005-ben alapították. A kezdeményezésben hét európai ország közel 100 vállalkozása, szövetsége, főiskolája és iskolája vesz részt. Az alapítás óta több mint 600 tanuló kapott ösztöndíjat. A program egyedülálló lehetőséget biztosít a fiatal tehetségeknek kapcsolatépítésre és nemzetközi tapasztalatok szerzésére.

Címkék: Audi Hungaria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 09:16, hétfő | Helyi

Drónt kaptak a kisbéri rendőrök

Olyan helyekre is el tudnak általa jutni, ahová gyalog vagy autóval nem.

2024. Április 29. 08:13, hétfő | Helyi

Rózsa és Ibolya a Vaskakasban

Szerethet-e egy tündérlány egy emberfiút? Legyőzheti-e a szerelem az évszázados viszályt? Kitarthat-e egymás mellett két fiatal, ha az egész világ ellenük fordul?

2024. Április 29. 07:13, hétfő | Helyi

Drákói szigor jön az építkezéseknél

Szigorú szabályok írják elő októbertől, hogy mi épülhet Magyarországon.

2024. Április 28. 09:13, vasárnap | Helyi

Fontos változás jön az otthonfelújítási programban

Megváltozik az otthonfelújítási program egyik fontos kritériuma.