Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2014. Szeptember 10. 16:54, szerda | Helyi
Forrás: Police.hu

Az utcáján marcangolta a helyi férfit a kaukázusi juhászkutya

Az utcáján marcangolta a helyi férfit a kaukázusi juhászkutya

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2014. szeptember 9-én 18 óra 55 perckor, Hidegség községből kutyatámadásról érkezett bejelentés.
A helyszínre érkező egyenruhások megállapították, hogy két helyi lakos között kialakult szóbeli összetűzést követően az egyik férfi kutyáját ráuszította falubeli társára. A kaukázusi juhászkutya a sértettre az utcán rátámadt és két alkalommal a jobb felkarján megharapta. A nagytestű állat a marcangolást gazdája hívó szavára hagyta abba.

A harapott és vágott sérüléseket szenvedő férfit a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.A rendőrök az eb tulajdonosát a rendőrkapitányságra előállították.A Soproni Rendőrkapitányság az 56 éves hidegségi lakos ellen súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Címkék: kuytatámadás, vita

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 09:11, hétfő | Helyi

Pannonhalmi polgármester: Szerintem nincs kapcsolat a két szoborrongálás között

Az utóbbi időben egymást érik a szoborrongálások a környéken. Közös metszet: Radnóti.

2024. Május 06. 08:16, hétfő | Helyi

Meghosszabbították a Virágos Magyarország verseny jelentkezési határidejét

Meghosszabbították a Virágos Magyarország verseny jelentkezési határidejét: a helyi közösségek május 20-ig pályázhatnak.

2024. Május 06. 07:14, hétfő | Helyi

Szén-monoxidot lélegzett be egy lakó a győri Eőrsy Péter utcában

Bejelzett a szén-monoxid-érzékelő április 27-én délelőtt egy társasház harmadik emeleti lakásában a győri Eőrsy Péter utcában.

2024. Május 05. 09:14, vasárnap | Helyi

Figyelem! Könyvpályázat pályakezdő költőknek

A VII. kerület, Erzsébet Város Önkormányzata által kiírt pályázatra olyan magyar nyelven alkotó költők jelentkezését várják, akik még nem rendelkeznek kötettel.