Városlista
2022. január 16, vasárnap - Gusztáv

Hírek

2013. Augusztus 14. 10:49, szerda | Helyi
Forrás: GYŐR MRFK

Baltával fenyegetőzött a kocsmában

Baltával fenyegetőzött a kocsmában

A 46 éves férfi beváltotta ígéretét. Fejszével tért vissza az italmérőbe, hogy elégtételt vegyen korábbi sérelme miatt.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra 2013. augusztus 11-én 21 órakor érkezett bejelentés arról, hogy egy férfi fejszével fenyegetőzik Hanságliget egyik borozójában. Mielőtt a körzeti megbízott a helyszínre érkezett volna, a férfi autójába ült és Bősárkány irányba elhajtott. L. Csabát a csornai járőrök fogták el a bejelentést követő negyed óra elteltével.

A rendőri vizsgálat megállapította, hogy a 46 éves bősárkányi férfi 2013. augusztus 11-én 7 óra 30 perc körüli időben érkezett az italmérőbe, ahol eleinte ismerőseivel beszélgetett. Ezt követően kezdett el hangoskodni a borozó teraszán, majd mondandójának nyomatékaként erősen ütlegelni kezdte az asztallapot. Az egyik kocsmában szórakozó vendég tette szóvá a férfi agresszív viselkedését. A hangoskodót ez még jobban felbőszítette és a borozóból történő távozása közben megfenyegette az ellene felszólaló férfit, hogy fejszével vesz jóvátételt az őt ért atrocitásért. Kis idő elteltével a 46 éves férfi baltával a kezében tért vissza a kocsmába.

L. Csabát a Csornai Rendőrkapitányság járőrei elfogták. A vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a rendőrök őt a szükséges mintavételre előállították.
Vele szemben járművezetés ittas állapotban vétség és garázdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság.

Címkék: balta, kocsma

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 16. 11:58, vasárnap | Helyi

Denis Ventura a Gyirmót FC új játékosa

A volt szlovák utánpótlás válogatott középpályás a román élvonalbeli Academica Clincentől érkezik Gyirmótra, miután szerződést bontott romániai klubjával.

2022. Január 15. 16:28, szombat | Helyi

Vendégszerepelt Vuk Tatabányán

A héten a Vaskakas Bábszínház Vuk című előadása vendégszerepelt Tatabányán, a Jászai Mari Színházban. A 8 előadás során közel 3000 kisgyerek tekintette meg a produkciót.

2022. Január 15. 16:20, szombat | Helyi

Ötméteres Szent Korona magasodik Pannonhalma Fő terén

Pannonhalmára érkezett a Szent Korona ötméteres másolata. Elekes Gyula erdélyi zománcművész készítette az egyedülálló alkotást, amelyet az ereklye hazaérkezésének 44. évfordulójára állítottak fel a kisváros főterén.

2022. Január 15. 16:13, szombat | Helyi

Célszerű már most nyilatkozni az szja-kedvezményekről

Célszerű mielőbb nyilatkozni az szja-kedvezményekről – hívja fel a figyelmet a NAV Győr-Moson-Sopron Megyei Igazgatósága.