Városlista
2022. július 5, kedd - Sarolta, Emese

Hírek

2019. Július 09. 15:25, kedd | Bulvár

Bányai Dóra szépségversenyt nyert Bulgáriában

Bányai Dóra szépségversenyt nyert Bulgáriában

A kisvárdai születésű Bányai Dóra lett a győztese a Grand Sea World szépségversenynek, tini kategóriában.

"Decemberben derült ki hogy a Grand Sea World szépségversenyen Bulgáriában tini kategóriában én képviselem Magyarországot!" - meséli Dóra portálunknak
Hozzátette: "Megvalósult a legnagyobb álmom, megnyertem a világversenyt!

"Rengeteg mindent átéltem egy hét alatt és olyan helyzetekbe csöppentem amiből a legjobbat kellett kihoznom!

Szick Petra sok mindenben segített nekem és igyekezett jó tanácsokkal ellátni! Hatalmas büszkeséggel tölt el hogy hazamát képviselhettem egy idegen országban idegen emberek között! Kemény volt és rengeteg megpróbáltatással találtam szemben magam,szükség volt alázatra,koncentrációra, ugyanis az egész hetünket figyelték. Azt, hogy hogyan barátkozunk, mennyire veszünk részt a társasági életben, ezért mindig oda kellett magunkat tenni és helyt állni mindenben bármiről is legyen szó. Furcsa módon egész héten szinte egyáltalán nem izgultam, ahogy viszont közeledett a finálé egyre inkább kellemes izgulás volt bennem és vártam az eredményt.

Amikor a színpadon álltam és kimondták a nevem, az az érzés semmihez nem fogható igazából akkor még fel sem fogtam hogy tényleg megnyertem, engem koronáztak meg és én lettem a királynő, megérte a sok fáradtság és a sok minden, amiért küzdöttem!"

A szépségkirálynő különdíjakat is kapott, "a legjobb bikini test (Miss Swimwear)" és a közönségdíjat is (Miss Popularity) Királynőként a "Miss teen Grand Sea World Hungary 2019 winner" címet nyerte el.

Szeretettel gratulálunk!

Szerkesztette: Csobay Dániel

Képek: Bányai Dóra

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 13:01, csütörtök | Bulvár

Debütál a Tőrbe ejtve folytatása

A Tőrbe ejtve című, Daniel Craig főszereplésével forgatott krimi folytatása a szeptemberi Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütál.

2022. Június 27. 15:07, hétfő | Bulvár

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t, melynek második alkalommal adott otthont a kecskeméti Messzi István Sportcsarnok.

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.