Városlista
2021. július 31, szombat - Oszkár

Hírek

2013. Július 30. 10:37, kedd | Helyi
Forrás: GYŐR MRFK

Beengedte lakására az idegen nőket, italoztak, majd kirabolták a férfit

Beengedte lakására az idegen nőket, italoztak, majd kirabolták a férfit

Beengedte otthonába a két hölgyet a pénze bánta.

Győr adyvárosi lakásába igyekezett hazafelé 2013. július 27-én éjjel egy 51 éves férfi. A háza előtt két fiatal nő cigarettát kért tőle, majd megkérték az urat, hogy had használják a mosdóját. Az egyik hölgy a férfival, a másik nő nem sokkal később érkezett meg a sértett lakására. A győri lakos otthonában hármasban italoztak, majd a férfi kiment a mosdóba és amikor visszaért az előszobában találta az egyik alkalmi ismerősét, kezében a tulajdonos megtakarított pénzével. A férfi kérdőre vonta a nőt, amikor két újabb ismeretlen - egy fiatalember és egy középkorú nő - lépett be a lakásba. A fiatalember a zsákmány megszerzéséért folytatott dulakodás során a sértettet megrúgta, a pénzt megszerezte, majd mind a négyen kifutottak a lakásból és elmenekültek. A férfi ezt követően tett bejelentést a rendőrségen.

A rendőrség felhívja az állampolgárok figyelmét, hogy fokozottan figyeljenek, és maradjanak éberek azokkal az idegenekkel szemben, akiket alkalmi ismeretség során a lakásukba beengednek. Amennyiben a fentiekhez hasonló eseményt tapasztalnak, azonnal hívják a rendőrség 107-es, vagy 112-es hívószámát.

Címkék: rablás, visszaélés

Ezek érdekelhetnek még

2021. Július 11. 12:16, vasárnap | Helyi

Infót keresel a külföldi továbbtanuláshoz?

Sok forrásból érhető el a külföldi továbbtanulást segítő információ, de az Euroexam.org oldalon nem csak hasznos információkat találsz, hanem egy olyan programot is, ami segít a felvételire való sikeres felkészülésben is

2021. Július 11. 12:12, vasárnap | Helyi

Kiadó albérletek és a nyári uborkaszezon

A nyári hónapokban kicsit megáll az élet, sokan töltik jól megérdemelt pihenésüket és beköszönt az uborkaszezon. Persze nem mindenütt, hiszen például az ingatlanpiacon folyamatos a pörgés.

2021. Június 02. 10:00, szerda | Helyi

Révhelyi Nyílászáró - biztosabb kilátás egy szebb jövőre!

15 éves szakmai tapasztalattal érkezett Győrbe a Rábaközi nyílászáró szaküzlet. Fő profiluk Gealan műanyag nyílászárók forgalmazása és szabvány méretű termékek azonnali raktárkészletről való értékesítése kedvező árakon.

2021. Május 26. 07:11, szerda | Helyi

JAF Holz- A fa világa

Amikor az otthonunkat tervezzük, akkor elképzeljük, milyen padlón járunk, milyen ajtót nyitunk ki, milyen színű a terasz. Hogy ne legyünk korlátozva abban, amit kitalálunk, a JAF Holz Ungarn Kft. bemutatótermében inspirálódhatunk. A bemutat