Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2013. Július 30. 10:37, kedd | Helyi
Forrás: GYŐR MRFK

Beengedte lakására az idegen nőket, italoztak, majd kirabolták a férfit

Beengedte lakására az idegen nőket, italoztak, majd kirabolták a férfit

Beengedte otthonába a két hölgyet a pénze bánta.

Győr adyvárosi lakásába igyekezett hazafelé 2013. július 27-én éjjel egy 51 éves férfi. A háza előtt két fiatal nő cigarettát kért tőle, majd megkérték az urat, hogy had használják a mosdóját. Az egyik hölgy a férfival, a másik nő nem sokkal később érkezett meg a sértett lakására. A győri lakos otthonában hármasban italoztak, majd a férfi kiment a mosdóba és amikor visszaért az előszobában találta az egyik alkalmi ismerősét, kezében a tulajdonos megtakarított pénzével. A férfi kérdőre vonta a nőt, amikor két újabb ismeretlen - egy fiatalember és egy középkorú nő - lépett be a lakásba. A fiatalember a zsákmány megszerzéséért folytatott dulakodás során a sértettet megrúgta, a pénzt megszerezte, majd mind a négyen kifutottak a lakásból és elmenekültek. A férfi ezt követően tett bejelentést a rendőrségen.

A rendőrség felhívja az állampolgárok figyelmét, hogy fokozottan figyeljenek, és maradjanak éberek azokkal az idegenekkel szemben, akiket alkalmi ismeretség során a lakásukba beengednek. Amennyiben a fentiekhez hasonló eseményt tapasztalnak, azonnal hívják a rendőrség 107-es, vagy 112-es hívószámát.

Címkék: rablás, visszaélés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense

2024. Április 18. 08:14, csütörtök | Helyi

Sétával emlékeztek meg az áldozatokról

Sétával emlékeztek meg a holokauszt áldozatairól a győri diákok.

2024. Április 18. 07:16, csütörtök | Helyi

NAV-Mobil: ellenőrizd most, be vagy-e jelentve!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal mobilappjában, a NAV-Mobilban bárki néhány koppintással ellenőrizheti, hogy munkáltatója a szerződésüknek megfelelően bejelentette-e.

2024. Április 17. 09:14, szerda | Helyi

Nem kell maszkot hordani a győri kórházban

Enyhítenek a szabályokon.