Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Január 29. 06:30, hétfő | Külföld

Bérgyilkosként forgat utolsó filmjében Jean Reno

Bérgyilkosként forgat utolsó filmjében Jean Reno

Az Utolsó lépés című ukrán-francia thriller lesz Jean Reno állítólagos hattyúdala, mert hát Liam Neeson is azt mondta, hogy soha többé, és azóta már vagy 500 embert agyonvert a filmvásznon.

Divatba jött a nyugdíj egyébként, Daniel Day-Lewis is visszavonult a filmezéstől, de neki el is hisszük, mert olyan átéléssel jelentette be.

A Reno-filmet több mint 20 millió hrivnyával -kb 172 millió forinttal- támogatja az ukrán állam, és Reno bérgyilkost alakít benne, csak úgy mint a belőle és Natalie Portmanból is világszerte ismert színészt faragó Léon, a profiban.

A film jeleneteit a Kárpátokban, a Szinevéri tengerszemnél, Kijevben, New Yorkban és Kanadában veszik fel. Reno mellett ukrán művészek, köztük Igor Ciskevics, Margarita Burkovszka és Oleg Karpenko szerepelnek a filmben, amit 2019-ben mutatnak be a mozik.

Forrás: karpatalja.ma; index.hu

Fotó: G90 / Northfoto

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Külföld

Joe Biden aláírta az Ukrajna hatvanmilliárd dolláros biztonsági támogatásáról szóló törvényt

Joe Biden elnök aláírta és ezzel hatályba léptette a 95 milliárd dollárról szóló törvénycsomagot, amely a többi között Ukrajna és Izrael számára tartalmaz forrásokat.

2024. Április 24. 14:29, szerda | Külföld

Kínában tárgyal Szijjártó Péter

A világ súlyos biztonsági kihívásokkal néz szembe, immár több mint két éve tombol az ukrajnai háború, ezért fontos lenne felerősíteni azok hangját, akik a mielőbbi béke pártján állnak

2024. Április 20. 09:44, szombat | Külföld

Megérkeztek az erdélyi Aranyosgyéresre a Norvégiából beszerzett első F-16-os harci repülők

Megérkezett az erdélyi Aranyosgyéresre (Campia Turzii) az első három, Norvégiától beszerzett F-16-os harci repülő - közölte pénteken a román védelmi minisztérium (MAPN).