Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2011. Augusztus 01. 11:00, hétfő | Helyi
Forrás: Nyugathír

Bock József borászata 8 millióval támogatta az államadósság elleni alapot

Bock József borászata 8 millióval támogatta az államadósság elleni alapot

Bock József borászata fizette be eddig a legnagyobb, nyolcmillió forintos összeget az Összefogás az államadósság elleni alapba, amelyet a győri Rédly Elemér plébános ötlete alapján hoztak létre.

Megközelítőleg ezer cég és magánszemély, összesen 123 millió forintot utalt át a kormány államadósság-csökkentő alapjába.

A legmagasabb összegeket egy borász és a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselője adakozta az alapnak. Bock József borászata fizette be eddig a legnagyobb, nyolcmillió forintos összeget az Összefogás az államadósság elleni alapba. Őt Surján László, a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselője követi több mint 4,2 millió forinttal - írja a Népszabadság.

Az alap létrehozása óta megközelítőleg ezer cég és magánszemély fizetett be összesen 123 millió forintot - fogalmazott a lapnak Horváth Tihamér, az alap irányító testületének elnöke.

Az első befizető a győri Rédly Elemér plébános volt, aki egymillió forint alaptőkével teremtette meg az államadósság elleni alapot.

Címkék: adósság

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 09:14, vasárnap | Helyi

Figyelem! Könyvpályázat pályakezdő költőknek

A VII. kerület, Erzsébet Város Önkormányzata által kiírt pályázatra olyan magyar nyelven alkotó költők jelentkezését várják, akik még nem rendelkeznek kötettel.

2024. Május 05. 08:16, vasárnap | Helyi

Kezd magára találni a használtautó

Gazdasági Magazinunk legújabb részében foglalkozunk ismét a nyáron induló otthonfelújítási programmal, emellett pedig utánajárunk annak, hogy a tavaly évvégi megtorpanás után milyen irányba tart a használtautó-piac.

2024. Május 05. 07:14, vasárnap | Helyi

Hivatásos művészeket körözött le a győri zenészhallgató

Behán Áron András egyetemista harmadik lett egy olyan zenei világversenyen, ahol hivatásos zenészek is indultak.

2024. Május 04. 09:17, szombat | Helyi

Kincsem, a kisbéri csodakanca: szülőföldjéről indul vándorkiállítás

A kisbériek büszkék arra, hogy Kincsem Kisbéren fogant, és itt is fejezte be pályafutását.