Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Szeptember 07. 12:05, péntek | Helyi
Forrás: Pozsgai Kitti

Boeing szimulátor a Plazában

Boeing szimulátor a Plazában

Szeptember 7-én és 8-án ingyen és légi katasztrófa veszélye nélkül kipróbálhatod, milyen egy hatalmas Boeinget irányítani.

Minderre a Győr Plazában megrendezett, a Mobilis Nagy Tudományos Felhajtásával egybekötött Szimulátor Nyílt Napon lesz lehetőség.

A hétvégén INGYENESEN próbálhatjátok ki, hogyan kell vezetni egy Boeing 737-800 NG típusú utasszállító repülőgépet. Ezen kívül sok érdekes dolgot tudhattok meg egy utasszállító repülőgép működéséről, a pilóták munkájáról és a repülésről is, a PremiAir jóvoltából.

Ha Te jobban szereted a vadászrepülőket, akkor is várunk szeretettel, mivel van egy F-16 Fighting Falcon vadászbombázó szimulátor is, melyet szintén INGYENESEN próbálhatsz ki ezen a két napon.

Hogy mi vár rád?

Felszállás Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtérről, eltávolodás a pályától kb. 10 mérföldnyire, közben a repülőgép vezetés próbálgatása, majd ráfordulás az ellentétes irányú párhuzamos pályára és landolás.
Az F-16 Fighting Falcon vadászbombázó szimulátorban, felszállások és légi harc, illetve sikeres küldetések esetén leszállások vannak benne folyamatosan, amíg le nem jár az idő.

A Győr Plazában, a Mobilis által felállított eszközök segítségével repüléssel kapcsolatos ismereteket szerezhetsz, részt vehetsz kísérletekben.

Érdemes előre lefoglalni az időpontokat személyesen, a Győr Plazában található PremiAir Szimulátor központban, telefonon a +36 20 4000 737-es telefonszámon vagy e-mailben a gyor@repulogepszimulator.hu e-mail címen. A szimulátorok csak hat éves kortól vehetők igénybe.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 09:13, szombat | Helyi

Bejárná Miklósa Erikával a pannonhalmi bazilikát?

Olyan tárlatvezetés-sorozatot szerveztek, ahol egy-egy bencés szerzetessel és egy ismert és elismert tekintéllyel lehet bejárni a bazilikát.

2024. Április 27. 08:12, szombat | Helyi

Elkapták a győri pikóbárót

A rendőrség információi szerint az 55 éves győri férfi a megyénk egyik legismertebb kábítószer-kereskedője volt.

2024. Április 27. 08:02, szombat | Helyi

2024. Április 27. 07:12, szombat | Helyi

10 millió fa a Földért

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.