Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2011. Szeptember 20. 09:30, kedd | Helyi
Forrás: Audi Hungaria Motor Kft.

Bővül az Audi Hungaria Szerszámgyára

Bővül az Audi Hungaria Szerszámgyára

Bokrétaünnep az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. Szerszámgyárában: az elkövetkezendő hat hónapban a Szerszámgyár területe a jelenleginek közel duplájára, 28.000 négyzetméterre nő.

A kibővített csarnokban a jövőben mintegy 10.000 négyzetméteren a karosszériaelemek kisszériás gyártása kap helyet. A beruházás összege 16,5 millió eurót tesz ki. A bővítéshez kapcsolódóan a vállalat 2013-ig mintegy 60 új munkahelyet hoz létre.

„A bővítéssel növeljük a szerszámgyár kapacitását, és lehetőséget teremtünk a technológiai fejlődésre és az optimalizálásra. Ezáltal a legjobb feltételek mellett első kézből nyújtunk prémium minőséget”, mondta Thomas Faustmann, az Audi Hungaria ügyvezetésének elnöke.

A Szerszámgyár az Audi Hungaria önálló pénzügyi elszámolású szervezeti egységeként működik. A kisszériás karosszériaelemek gyártásával az igazán sportos Audi RS -modellek megbízható beszállítójává vált. Jelenleg 11 párhuzamosan futó járműprojekthez gyártanak több mint 80 különböző karosszériaelemet. Az Audi Hungariánál készülnek többek között az RS5 és R8 egyes külső karosszériaelemei.

A Szerszámgyár 2005-ben nyílt meg Győrben. 2008 óta az Audi Hungaria önálló pénzügyi elszámolású szervezeti egységeként tevékenykedik. Ezen a területen több mint 380 munkatárs dolgozik. A bővítés a Szerszámgyár minden gyártási területén — a készülék- és berendezés - építésen, a szerszámgyártásban és a kisszériás karosszériaelem-gyártásban — lehetőséget teremt az optimalizálásra, a kapacitás növelésére, valamint technológiai fejlődésre.

A csatolt fotón: Bernhard Arbesmeier, az Audi Hungaria Szerszámgyárának vezetője, Thomas Faustmann, az Audi Hungaria ügyvezetésének elnöke és Michael Breme az Audi szerszámgyárak vezetője

Címkék: Audi Hungaria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 09:16, hétfő | Helyi

Drónt kaptak a kisbéri rendőrök

Olyan helyekre is el tudnak általa jutni, ahová gyalog vagy autóval nem.

2024. Április 29. 08:13, hétfő | Helyi

Rózsa és Ibolya a Vaskakasban

Szerethet-e egy tündérlány egy emberfiút? Legyőzheti-e a szerelem az évszázados viszályt? Kitarthat-e egymás mellett két fiatal, ha az egész világ ellenük fordul?

2024. Április 29. 07:13, hétfő | Helyi

Drákói szigor jön az építkezéseknél

Szigorú szabályok írják elő októbertől, hogy mi épülhet Magyarországon.

2024. Április 28. 09:13, vasárnap | Helyi

Fontos változás jön az otthonfelújítási programban

Megváltozik az otthonfelújítási program egyik fontos kritériuma.