Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2015. Június 09. 13:00, kedd | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Breaking: Kings Of Leon a Szigeten

Breaking: Kings Of Leon a Szigeten

Most csak egy bejelentés érkezett a Szigetr l, de az odacsap: a Kings Of Leon a Sziget Nagyszínpadán ő lép fel augusztusban. Wow!

A csapat a kétezres évek egyik legsikeresebb és legnépszer bb zenekara, több millió eladott lemezzel, Grammy-díjakkal és teltházas világkörüli turnékkal a hátuk mögött. A három Followill tesó és unkatestvérükáltal alapított amerikai Kings Of Leon hihetetlen utat járt be a 2003-as bemutatkozás óta: zseniálisan puritán
garázs-rockból igazi stadion-rock sztárzenekarrá értek, köszönhet en az olyan slágereknek, mint a Sex On őFire, a Use Somebody vagy a Radioactive. Zenéjükben egyszerre keveredik a southern rock nyers ereje acountry, az art punk vagy épp a soul stílusjegyeivel.

“Évek óta igyekszünk elcsábítani a zenekart és most is egy maratoni tárgyalás után sikerült, hisz azt kellettelérnünk, hogy - mivel ebben az id szakban nincsenek Európában és amúgy is kevés koncertet adnak nyáron ő– csak miattunk keljenek át az óceánon” – mesélte Gerendai Károly.Tehát jönnek a közönségénekl s slágerek, gyönyör balladák, kétperces rockhimnuszok: a Kings Of Leon ő űéletm vének legjobb dalaival érkezik a Szabadság Szigetének Nagyszínpadára. Itt van például a Sex On Fire.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Navracsics Tibor: Átlagon felül teljesít a gazdaság térségünkben

Átlagon felül teljesít a nemzeti össztermék előállításában Győr-Moson-Sopron vármegye – erről a területfejlesztési miniszter beszélt Győrben.

2024. Április 25. 07:15, csütörtök | Helyi

Brutális mennyiségű fegyverre bukkantak a rendőrök

Egy kisebb háborút is meg lehetett volna vívni azzal a fegyverarzenállal, amelyet két rajkai ingatlanban találtak a nyomozók.

2024. Április 24. 11:11, szerda | Helyi

Ez gyors volt! – Már meg is javították a Jereváni úti bokatörő csomagautomatát

Közel egyméteresre bővült az automata előtti terület, nem kell tartani balesettől.