Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2016. November 08. 12:46, kedd | Sport

Bronzérem az Ózd Rallyn

Bronzérem az Ózd Rallyn

Interjú Nedecki László autóversenyzővel, az Ózd Rally után.
Nedecki László - Kovács Géza
Lada VFTS - HBRK ASE
Ózd Rally 2016.09.03-04.

IV. Miskolc Autó Ózd Rally-n vettél részt a csapatoddal.
Három nap alatt, prológ és 140 verseny kilométer várt rátok. Az ózdi salakpályán már szinte minden kavicsot ismersz. Milyen volt ismét ott csapatni?
- Ezen a pályán mindig élvezetes körözni. Nagyon jó érzés hazai közönség előtt szinte karnyújtásnyira nyomni a gázt. Az eredmény is megmutatta, hogy milyen szuperül éreztük magunkat.

Szombat és vasárnap összesen tizenhárom gyorsot teljesítettetek. Többször is előfordult, hogy kategória első helyet autóztatok. Ennyire élveztétek a versenyt, vagy helyi versenyzőként hoztátok az elvárt kötelezőt?
- Nagyon élveztük a versenyt természetesen a hazai pálya mindig előnyt jelent, igazából tisztes helyt állás volt és az év végi 3. hely megszerzése (7 Pont) volt a cél.

Jó volt itthon versenyezni a megszokott navigátorral egy-két gyorsaságit meg tudtunk nyerni megmutattuk magunkat, hogy a vadkutyák még nem mennek nyugdíjba. (a vadkutyák nem csak hangosak de tudnak még harapni is)
- A verseny nagyon szuper volt. Természetesen nem telt el technikai hiba nélkül. (ÓZDI verseny) A motor jól muzsikált csak a lámpa testek nem akarták az igazat. Konkrétan olyan volt világításunk mintha két Szent János bogarat fogtunk volna be világítani a lámpát helyébe. Az eredményt persze így is hoztuk. Köszönet a megbízható navigálásért Kovács Gézának, mert csak az itiner alapján tudtunk tájékozódni.

Összeszedtetek egy ötven másodperces büntit is. Miért is kaptátok azt? Végeredményben hol is végeztetek?
- A büntit kikésés miatt kaptuk mert próbáltunk fényt, elektromos áramot varázsolni az autóba (kergettük a világítós bogarakat). Ez sajnos nem jött össze így kénytelenek voltunk sötétbe neki indulni és nem feladni a versenyt.
Mivel Kronome Ákos felsorolták a csoportunkba P12 így 3. helyezést, és power stage 3. helyezést értük el amivel megszereztük a szükséges pontokat, így év végére is kategória 3. helyen végeztünk.
Miként értékeled a három napos versenyt, voltak-e kalandjaitok, sikerült-e a nézőknek is autóznotok?
- Kaland nélkül nincs verseny természetesen voltak. Jobbnál jobb pályákon autózhattunk ami Borsodban és Ózd környékén adott.
Jó és versenyző barát szerevezéssel találkoztunk ezen a hétvégén. Remélem jövőre újból lehetőségünk lesz az ilyen és ehhez hasonló versenyekhez.

Legközelebb hol találkozhatunk veletek?
- Ha jársz Ózdon akkor minden nap, szívesen látunk.
Vadkutya téli álmot alszik és készül a 2017.-es évad nyitó versenyére.

Üdvözlettel: VADKUTYA TEAM

Támogatóink segítségét köszönjük!
Fram-Corr Kft., Incorr-Metal Kft., Kék kereszt Kisállatklinika "Lódoki", Tomi-dekor, Elek-dekor, Lonax, Gyöngyösi Gumiszerviz, Kazinc Gumi Bt. "Szaniszló Tibor", Vadkutya család, Vadkutya Rally Team.
- Hajósi Miklós -
www.hajoka.hu

Címkék: autósport, rally

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:46, szombat | Sport

Győzelemmel avatta fel az Alba Arénát a magyar jégkorong-válogatott

A jövő vasárnap kezdődő divízió I/A-világbajnokság előtt álló magyar férfi jégkorong-válogatott 2-1-re legyőzte az elitben szereplő norvég csapatot a székesfehérvári Alba Aréna avató mérkőzésén pénteken.

2024. Április 20. 09:45, szombat | Sport

A Veszprém kilenc góllal nyerte meg a Szeged elleni rangadót

A címvédő Telekom Veszprém házigazdaként 36-27-re legyőzte a Szegedet a férfi kézilabda NB I péntek esti rangadóján.

2024. Április 19. 07:24, péntek | Sport

Bukaresti tenisztorna - Fucsovics legyőzte a második kiemeltet, és negyeddöntős

Fucsovics Márton bravúros győzelemmel bejutott a negyeddöntőbe az 579 ezer euró összdíjazású, bukaresti salakpályás férfi tenisztornán.

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet