Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2018. Szeptember 29. 05:00, szombat | Bulvár
Forrás: mti

Bruce Dern kapta Burt Reynolds szerepét Tarantino új filmjében

Bruce Dern kapta Burt Reynolds szerepét Tarantino új filmjében

Bruce Dern vette át elhunyt barátja, Burt Reynolds szerepét Quentin Tarantino Once Upon a Time in Hollywood című, a Manson-gyilkosságokról szóló filmjében.

Reynolds szeptember 6-án hunyt el. A 82 éves Dern Tarantino felkérésére elvállalta, hogy ő játssza el helyette a filmben George Spahnt, egy nyolcvanéves, félig vak férfit, aki westernek forgatásához adja ki Los Angeles-i birtokát, és akit Charles Manson rávesz arra, hogy szállásolja el szektáját.

Dern korábban a rendező Aljas nyolcas című westernjében és a Django elszabadul című bosszúdrámájában is szerepelt.

A Once Upon a Time in Hollywood 1969 nyarán játszódik Los Angelesben, amikor Charles Manson követői meggyilkolták Sharon Tate színésznőt, Roman Polanski állapotos feleségét. A produkció parádés szereposztásában Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Al Pacino, Kurt Russell, Dakota Fanning, James Mardsen, Michael Madsen, Tim Roth, Timothy Olyphant, Damian Lewis, Lena Dunham, Emile Hirsch, Luke Perry, Scoot McNairy és James Remar is megjelenik - emlékeztet a deadline.com.

A kétszer is Oscar-díjra jelölt Dern jelenleg éppen Spanyolországban forgatja a Remember Me című filmet, de a produkció rendezője, Martin Rosete és producere, Atit Shah átszervezte a felvételeket, hogy Dern csatlakozhasson a Tarantino-stábhoz.

Dern és Reynolds számos alkalommal szerepelt együtt pályafutásuk alatt, köztük a Rideg valóság és az Előítélet című tévéfilmekben.

A Tarantino-filmet 2019. július 26-tól játsszák Észak-Amerikában.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára