Városlista
2020. július 7, kedd - Appolónia

Hírek

2016. Július 16. 09:00, szombat | Bulvár
Forrás: mti

Bruce Willis zsarut és megszállott igazságosztót is alakít

Bruce Willis zsarut és megszállott igazságosztót is alakít

Bruce Willis hamarosan elkezdi a First Kill című film forgatását, amelyben zsaruszerepet játszik, emellett elvállalta a Bosszúvágy remake-jének főszerepét is, amelyet annak idején Charles Bronson alakított.

A First Kill című thrillert Steven C. Miller rendezi. A filmet az EFO (Emmett Furla Oasis) Films gyártja, amellyel Bruce Willis már 10 produkción dolgozott. A forgatókönyvet Nick Gordon írta, a forgatás augusztusban kezdődik Cincinnatiben. Willis rendőrfőnököt alakít, aki megpróbál megoldani egy emberrablási ügyet, miközben gyorsan ketyeg az óra - számolt be róla a Deadline.com hollywoodi filmes hírportál.

Az 1974-ben készült és nagy sikert arató Bosszúvágyból Eli Roth (Kabinláz, Motel) forgat felújítást. Willis a bosszúálló Charles Bronson szerepét veszi át a produkcióban. Az eredeti forgatókönyvet Joe Carnahan, Scott Alexander és Larry Karaszewski dolgozta át.

A több mint 40 éve bemutatott amerikai bűnügyi film alapjául Brian Garfield 1972-ben megjelent regénye szolgált. A krimit Michael Winner rendezte, Bronson egy építészt alakított, akinek feleségét meggyilkolják, a lányát pedig megerőszakolják, és mikor az utcán őt is megtámadják, nekilát, hogy maga tegyen rendet a New York-i utcákon. A film sikerét követően még négy folytatás készült húsz év alatt. A Bosszúvágy-filmek sok bírálatot is kaptak annakidején az önbíráskodás ábrázolásáért.

Címkék: bruce willis, film, mozi

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 07. 08:46, kedd | Bulvár

A Dirty Slippers új dalán ismét brit sztárproducerrel dolgozott

Ismét a brit sztárproducer, George Shilling közreműködésével készített dalt a Dirty Slippers, a hazai csapat Kockáztass velem című száma várhatóan augusztusban jelenik meg egy új stúdióalbum előfutáraként.

2020. Július 07. 05:00, kedd | Bulvár

Főzzünk Robival! - Kolbászos, spenótos bableves - VIDEÓ

Bede Róbert Mesterszakáccsal egy Kolbászos, spenótos bablevest készítünk!

2020. Július 06. 18:01, hétfő | Bulvár

Andonik 4s vendége: Sipos Péter - VIDEÓ

Az Irigy Hónaljmirigy egyik oszlopos tagja Sipos Péter volt az Andonik 4s vendége.

2020. Július 06. 13:03, hétfő | Bulvár

Pharrell Williams gospelsorozatot készít a Netflixnek

Gospelsorozatot készít a Netflixnek Pharrell Williams. Az énekes a műsorban szülőföldje, Virginia híres gospelkórusait mutatja be nagybátyja, Ezekiel Williams püspök segítségével.