Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2022. Október 18. 09:25, kedd | Helyi

Bűnügyi felügyelett alá került a társa megölésével fenyegetőző 16 éves diák

Bűnügyi felügyelett alá került a társa megölésével fenyegetőző 16 éves diák

Így döntött a Győri Járásbíróság nyomozási bírája. A felügyelet legfeljebb egy hónapig tart, illetve addig, amíg az elsőfokú bíróság a tárgyalás előkészítése során határozatot hoz.

Az ügyész a gyanúsított személyi körülményeire, illetve tanköntelezettségére tekintettel indítványozta letartóztatás helyett a bűnügyi felügyeletet. Ezzel a bíróság is egyetértett figyelembe véve a cselekmény tárgyi súlyát, illetve, hogy a diák ne tudja véghez vinni, amit eltervezett – közölte Máté Kinga a Győri Törvényszék sajtószóvivője.

A diáknak nyomkövetőt kell viselnie, és az intézkedés időtartama alatt lakhelyét is csak külön engedéllyel hagyhatja el. A döntést az ügyész, a gyanúsított és védője is tudomásul vette, így az véglegessé vált, olvasható a közleményben.

Kép forrása: police.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 20. 09:11, szombat | Helyi

Lázár ledobta az atombombát, Pintér választ követel Dézsitől

„Győr és Nyíregyháza 650-650 millióval, Hódmezővásárhely közel fél milliárddal, Salgótarján 350 millió forinttal tartozik…

2024. Július 20. 08:12, szombat | Helyi

Ön hogy védekezik a kánikula negatív hatásai ellen?

Vasárnap éjfélig másodfokú hőségriasztás van érvényben hazánk egész területén. Győrben sem ment 30 fok alá a hőmérséklet az elmúlt napokban és az éjszakai órákra sem csökkent jelentősen a hőmérséklet.

2024. Július 20. 07:12, szombat | Helyi

Kutya meleg van! – ezekre figyeljenek a gazdik!

A tartós melegben kiemelten fontos odafigyelnünk négylábú családtagjainkra, hívta fel a figyelmet Dr. Vojtilla Zsuzsanna szakállatorvos.

2024. Július 19. 09:11, péntek | Helyi

Az Év Fája lehet a csikvándi kocsányos tölgy

Kilenc, Magyarországon élő fa között esélyes az az idei Év Fája címre a csikvándi kocsányos tölgy, amely az óvoda udvarán áll. Az Ökotárs Alapítvány által meghirdetett versenyen szeptember 30-ig lehet szavazni.