Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2013. Június 11. 11:16, kedd | Helyi
Forrás: GYŐR MRFK

Cigarettával csalogatták ki az „árvízi fürdőzőt”

Cigarettával csalogatták ki az „árvízi fürdőzőt”

A 41 éves győri férfit a rendőrök a megáradt Rába folyóból húzták ki. Elmondása szerint, szerelmi bánatában választotta az iszapos folyómedret.

Lakossági bejelentés érkezett a rendőrség ügyeletére, hogy Győrben, a Rába folyó töltésénél egy férfi mászott be a megáradt folyóba.A rendőrök a 41 éves helyi férfire erősen ittas állapotban találtak rá az iszapos folyómederben, a parttól mintegy öt méterre. Próbáltak kontaktust teremteni a „fürdőzővel”, aki elmondása szerint pár liter bor elfogyasztását követően, szerelmi bánatában mártózott meg az iszapos, zavaros vízben. A bizonytalanul imbolygó férfi többször elsüllyedt a megáradt folyóban, miközben a járőrök szép szóval próbálták őt kicsalni a vízből.

Úgy tűnt, hogy sikertelenül, mikor végül egy szál cigaretta megtette hatását. Az iszapos mederben a part irányába makacsul bukdácsolót végül a két rendőr karjánál fogva rántotta ki a folyótól. Az intézkedésnek ellenálló férfit a járőrök megbilincselték, majd ezt követően a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

Címkék: árvíz, rába

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 15. 09:14, hétfő | Helyi

Milákot is leelőzték – a győri úszók voltak a legeredményesebbek az idei bajnokságon!

2024 április 9-12. között Budapesten a Duna Arénában rendezették az úszók számára a felnőtt magyar bajnokságot, ahol az olimpiai kvalifikációs szinteket is megúszhatták a legjobbak.

2024. Április 15. 08:14, hétfő | Helyi

Zenéről és költészetről – Ákos volt a vendégünk

Három fővárosi előadás után három vidéki városban is láthatja a közönség az Ákos szólókarrierjét összefoglaló előadást. Az Ákos Harminc Év grandiózus, megható és különleges. Győr az első helyszín.

2024. Április 15. 07:11, hétfő | Helyi

Jó ütemben halad a Dana 100 millió eurós beruházása

Ahogy arról már korábban mi is beszámoltunk, 100 millió euróból bővíti győri gyártó-kapacitását a Dana Hungary. A nagyszabású fejlesztés célja, hogy még jobban ki tudják szolgálni az elektromos járművek piacát.

2024. Április 14. 09:13, vasárnap | Helyi

Kiderült jövőre mikor lesznek hosszú hétvégék és szombati munkanapok

A 2025-ös munkaszüneti napok körüli – a naptár szerinti munkarendtől való eltéréssel járó – munkarend az alábbiak szerint alakul: