Városlista
2019. december 11, szerda - Árpád

Hírek

2012. Február 01. 10:30, szerda | Helyi
Forrás: MTI

Combon szúrta üldözőjét a tolvaj

Combon szúrta üldözőjét a tolvaj

Megszúrta üldözőjét egy besurranó tolvaj a Győrhöz közeli Öttevényen – tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese kedden az MTI-t.

Kálmán Gabriella az előző éjjel történtekről elmondta, hogy a családi házban a zajra felfigyelt lakók az előszobájukban egy férfira bukkantak, aki épp a kabátjaikban kutatott értékek után. A besurranó tolvaj kifutott a házból és kerékpárjával elmenekült. A családfő és egyik szomszédja autóval vette üldözőbe a tolvajt, akit fél kilométeren belül beértek és feltartóztattak.

A tolvaj ekkor előbb pórázzal csapkodva próbálta távol tartani magától a két férfit, majd rugós kést rántott, s egyiküket combon szúrta. A gyanúsítottal szemben – aki legutóbb tavaly októberben szabadult egy vagyon elleni cselekmény miatt kiszabott büntetése után – a lopás kísérlete mellett súlyos testi sértés kísérlete miatt is eljárás indult – tette hozzá a sajtóügyeletes.

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 11. 09:50, szerda | Helyi

Google BERT: Magyarországon is fut a valaha volt egyik legjelentősebb algoritmus-módosítás

A Google tegnap jelentette be, hogy 70 országban köztük Magyarországon is útjára indult: „a keresés történelmének egyik legnagyobb hatású változtatása”. Ez a mesterséges intelligencián alapuló BERT-algoritmus.

2019. December 10. 17:36, kedd | Helyi

A kávés szakma legjobbjai: A Szomszéd és a Kapucziner is rangos díjakat kapott

Rangos díjakat nyert a győri Szomszéd Kávézó és Bár és a Kapucziner Kézműves Kávépörkölő is. A díjakat kedden vették át a Kávékorzó Díjátadó 2019 rendezvényen, Budapesten.

2019. December 10. 11:44, kedd | Helyi

Vicces élményt ajándékba!

Már csak napok választanak el a karácsonytól, és még mindig nem tudod, mi lenne az ideális ajándék a legjobb haverodnak? Ma adunk néhány tippet, amivel biztosan nem lőhetsz mellé!

2019. December 10. 11:22, kedd | Helyi

Egy képzeletbeli iszogatás az irodalmi művek klasszikusaival

Habár eddig kizárólag a regények lapjain találkozhattunk velük, most egy pár percig mégis játsszunk el a gondolattal, hogy vajon milyen italra hívnánk meg a sokak által ismert főhősöket?