Városlista
2019. augusztus 22, csütörtök - Menyhért

Hírek

2012. Február 01. 10:30, szerda | Helyi
Forrás: MTI

Combon szúrta üldözőjét a tolvaj

Combon szúrta üldözőjét a tolvaj

Megszúrta üldözőjét egy besurranó tolvaj a Győrhöz közeli Öttevényen – tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese kedden az MTI-t.

Kálmán Gabriella az előző éjjel történtekről elmondta, hogy a családi házban a zajra felfigyelt lakók az előszobájukban egy férfira bukkantak, aki épp a kabátjaikban kutatott értékek után. A besurranó tolvaj kifutott a házból és kerékpárjával elmenekült. A családfő és egyik szomszédja autóval vette üldözőbe a tolvajt, akit fél kilométeren belül beértek és feltartóztattak.

A tolvaj ekkor előbb pórázzal csapkodva próbálta távol tartani magától a két férfit, majd rugós kést rántott, s egyiküket combon szúrta. A gyanúsítottal szemben – aki legutóbb tavaly októberben szabadult egy vagyon elleni cselekmény miatt kiszabott büntetése után – a lopás kísérlete mellett súlyos testi sértés kísérlete miatt is eljárás indult – tette hozzá a sajtóügyeletes.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 21. 18:06, szerda | Helyi

Győrben lövöldözött az utcán

Egy győri férfi fegyverrel a kezében sétálgatott az egyik úton, majd megállított egy autót úgy, hogy kétszer a levegőbe lőtt, majd kirabolt egy benzinkutat. Tettére nincs magyarázat.

2019. Augusztus 19. 08:16, hétfő | Helyi

ÜZLETBŐL AKARTAK LOPNI, KERESSÜK ŐKET

A győri rendőrök az állampolgárok segítségét kérik a két bolti tolvaj elfogása érdekében.

2019. Augusztus 19. 08:08, hétfő | Helyi

FORGALMI VÁLTOZÁSOK A NYÁRZÁRÓ KONCERT IDEJÉN

A Nyárzáró koncert biztonságos lebonyolítása érdekében útlezárásra kell számítani, ami érinti a buszközlekedést is. Az önkormányzat a koncert utáni hazajutást ingyenes éjszakai járatokkal segíti:

2019. Augusztus 18. 07:11, vasárnap | Helyi

Heti horoszkóp augusztus 19-től