Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2014. Január 03. 12:13, péntek | Helyi
Forrás: infoGyőr

Csábíts a szemeddel 5 másodperc alatt!

Csábíts a szemeddel 5 másodperc alatt!

Azt sokan tudják már, hogy a Baci Lingerie egyike azoknak a márkáknak, akik a világ talán legcsábítóbb fehérnemű kollekcióit kínálják.

A szuper szexi White Collection és a pazarul elegáns Black Label Collection darabjait a világ divatszakemberei számos alkalommal díjazták az Év Fehérneműje díjjal. A Dreams hálószoba-jelmez kollekció pedig a hölgyek és urak kedvence minden kontinensen.

De azt csak kevesen tudják, hogy a Baci Lingerie nem kizárólag a fehérneműivel kápráztatja el a világot. Műszempilla kollekciója a legszélesebb és leglenyűgözőbb a világon. Ez a fantasztikus kollekció 2012-ben és 2013-ban szintén nemzetközi díjak és elismerések sokaságát söpörte be. Nem véletlenül!

A Baci Lingerie divatszakemberei, a csábítás mai első számú szakértői úgy gondolják, hogy a hölgyek személyiségét, karakterét, na és persze vonzerejét egy-egy jól megválasztott műszempilla tovább erősíti. A csábítás már az első pillantással megkezdődik. A Baci Lingerie műszempillái egyszerűen ámulatba ejtik a szemlélőt. „Áldozatunk” már itt térdre rogy és innentől kezdve már sokkal könnyebb a dolgunk a végső döfés beviteléhez…

A Baci Lingerie üzletei műszempillák ezreit kínálják.

A választék valóban lenyűgöző. A közel 250 féle 5 téma köré csoportosított kínálat 5 különböző stílust takar. A legegyszerűbb szempilláktól a legkülönlegesebb kristálykővel ékesített és tollas szempillákig számtalan színben és formában. Kezelése, felrakása rendkívül egyszerű, melyben videofilmünk is segítséget nyújt.

És egy biztos, ezeket a szempillákat viselve valóban hatásosan fegyverkezel a csábítási hadműveletedhez. De akár egy fergeteges buliban sem maradsz észrevétlen, Rád garantáltan emlékezni fog az, akitől azt várod, hogy emlékezzen Rád.
A választék mellett az árak azok, amelyek ámulatba ejtenek. Persze, illenek a Baci Lingerie „megfizethető luxus” koncepciójához. Hihetetlen, hogy ilyen széles palettát kínálva sem rugaszkodtak el az árak a hazai hölgyek pénztárcájától, sőt messze a sokkal szűkebb választékot kínáló versenytársak árai alatt húzódnak.

A rendívül kedvező hazai fogadtatás sarkallta a Baci Lingerie-t arra, hogy márkaüzletein és webáruházán kívül még szélesebb körben juttassa el ezeket a szempillacsodákat a vásárlókhoz. A Baci Lingerie megállapodott az európai szépségpiac egyik kulcsszereplőjével, a Douglas Parfümeriákkal, így a Douglas magyarországi parfüméria hálózatában is megjelent ez a csodálatos termékkör.

Csábíts! Hódíts! Hengerelj!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 11:11, szerda | Helyi

Ez gyors volt! – Már meg is javították a Jereváni úti bokatörő csomagautomatát

Közel egyméteresre bővült az automata előtti terület, nem kell tartani balesettől.

2024. Április 24. 09:20, szerda | Helyi

Ez a verseny nemzetközi találkozóhelye a makett köré szövődött barátságoknak – ilyen volt a 26. Mosonshow

Rengeteg ember, és még annál is több részletgazdag makett: ilyen volt az a makettverseny Mosonmagyaróváron, ahová még ázsiai országokból is érkeztek versenyzők.

2024. Április 24. 08:13, szerda | Helyi

Választás 2024: Dr. Dézsi Csaba András

A programról, az elmúlt 4.5 évről és az ellenfelek egy-egy kritikájára is reagált Dr- Dézsi Csaba András, a Fidesz-KDNP polgármersterjelöltje

2024. Április 24. 07:16, szerda | Helyi

Mutatjuk a Speedmarathon eredményét!

Hazánkban április 23-án 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 26 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.