Városlista
2021. november 29, hétfő - Taksony

Hírek

2012. Április 26. 14:19, csütörtök | Sport
Forrás: Nemzeti Sport Online / MTI

Cselgáncs Eb: mindhárom magyar bejutott a második körbe

Cselgáncs Eb: mindhárom magyar bejutott a második körbe

A csütörtöki nyitó napon érdekelt mindhárom magyar, Ungvári Miklós (66 kg), Csernoviczki Éva (48) és Karakas Hedvig (57) is bejutott a második fordulóba...

A legjobb 32, illetve 16 közé – a cseljabinszki cselgáncs Európa-bajnokságon, amely az olimpiai kvalifikációs versenyfutás utolsó állomása.

A kontinenstorna honlapja szerint a címvédő Ungvári első mérkőzésén jukóval bizonyult jobbnak a lengyel Pawel Zagrodniknál, s a folytatásban a török Sinan Sandal vár rá.

A háromszoros Eb-ezüstérmes Csernoviczki erőnyerőként, meccs nélkül lépett tovább, míg a két Eb-bronznál tartó Karakas ipponnal verte a holland Juul Franssent, és a második fordulóban az osztrák Tina Zeltnerrel találkozik.

A jelenlegi helyezésük alapján mindhárom magyar londoni kvótát érő pozícióban áll a ranglistán: Ungvári 9., Csernoviczki 5., Karakas pedig 13., a férfiaknál a legjobb 22, a nőknél a legjobb 14 kvalifikálja magát.

A bronzéremig tartó vigaszághoz is be kell jutni a legjobb nyolc közé, a korábban vereséget szenvedők számára befejeződik az uráli kontinenstorna, ahol 45 ország 379 dzsúdósa verseng.

MTI / Nemzeti Sport Online

Ezek érdekelhetnek még

2021. November 24. 15:08, szerda | Sport

EVO-val a Mikulás Ralin!

Két ismerős gyors vár Csabira és Zolira a murva ralin, amin ötször mehetnek rajta végig.

2021. November 23. 15:10, kedd | Sport

A FIFA közölte az Év játékosa-díj szűkített listáját

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) hétfőn nyilvánosságra hozta annak a 11 férfi labdarúgónak a nevét, akik közül kikerül majd a 2021-es győztes.

2021. November 23. 09:05, kedd | Sport

Erősport: 14 év munka van ebben – Juhász Péter a tengerentúlon bizonyíthatott

A „mádi kolosszus” újabb egyéni rekordokat állított fel, de az amerikai élmezőny ezúttal még messze volt.

2021. November 22. 17:24, hétfő | Sport

Közös jövőben gondolkodik a Prémium Média és a UNI Győr ETO HC

Szponzori megállapodást kötött egymással az UNI Győr ETO HC és a Prémium Média & Sport Management Zrt. – a felek pedig később még szorosabbra is fűzhetik kapcsolatukat.