Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2014. Április 03. 13:25, csütörtök | Helyi
Forrás: infoGyőr

Csupa izgalom és élmény nyárra a Neckermann kínálatában!

Csupa izgalom és élmény nyárra a Neckermann kínálatában!

Az immár 21 éve minőségi utazási szolgáltatásokat nyújtó Neckermann a 2014-es nyári szezonra is élménydús nyaralást ígér.

Mindegy, hogy párban, vagy családdal, autóval, vagy repülővel, néhány napra, vagy néhány hétre, tengerpartra, vagy a hegyekbe, mindenhol minőségi kínálatot talál az érdeklődő.
Újdonság, hogy a két kedvelt görög úti cél, Kéta és Rodosz, idén az elő és utószezonban is elérhető lesz. Már április végén induló utakat még kedvezőbb árak és új élmények jellemzik, hiszen eddig csak a nyári főszezonban juthattunk el ide, amikor jellemzően minden már tele van turistákkal.
Általános jellemző, hogy minden úti célon a kiadványokban szereplő kínálathoz képest rengeteg extra ajánlat érhető el a Neckermann honlapján. Azonban nem csak nagyobb szállodaválasztékot, hanem a nyomtatott formában közzé tett választékhoz képes további úti célokat is lehet találni. Ilyen például Olaszországban Kalábria és Szicília, vagy Spanyolországban a Costa Blanca.

Klub Oázis már Törökországban is!

2014 nyarán a közkedvelt törökországi ALBA Hotelst (ALBA Resort, ALBA Queen, ALBA Royal) csak a Neckermann kínálja a magyar utasoknak. A gyermekbarát szállodák csatlakoznak a Klub Oázis szállodákhoz, melyeket azoknak ajánljuk, akik családdal vagy baráti társasággal utaznak Törökország tengerpartjára. Júniustól októberig a Klub Oázis ALBÁKBAN (ALBA Resort és ALBA Queen) felejthetetlen élményekkel töltődhet fel a család minden tagja!

A Klub Oázis Alba szállodákat kifejezetten a gyermekekkel utazók számára alakították ki. Családi szobák, nagyszerű minőségű szolgáltatások, csúszdák, all inklusive ellátás, számos szórakozási és sportolási lehetőség, gyermekmedencék – és ez csak egy kis ízelítő a sok-sok lehetőség közül. De ami még ennél fontosabb, a Klub Oázis szállodákban egész nap magyar nyelvű animátorok szórakoztatják a gyermekeket.

A csak 16 év feletti vendégeket fogadó ALBA Royal szállodában naponta port-animációs programok közül választhatnak a vendégek.

A következő Klub Oázis szállodák fogadják 2014-ben a felhőtlen kikapcsolódásra vágyó vendégeket: Bulgáriában a Naposparton a Sunset Resort és a Nessebar Beach, az Aranyparton a Hotel Dolphin Marina és a Hotel Roubin, Egyiptomban Hurghadán a Hotel Titanic Palace, Görögországban Krétán a Hotel Stella Village és a Hotel Stella Palace, Horvátországban a Hotel Nimfa és a már említett törökországi ALBA Resort és ALBA Queen Hotelek.

EGYEDI NECKERMANN SZÁLLODA KONCEPCIÓK – Mindenkinek a hozzá illő nyaralást

ÚJ SZÁLLODAKONCEPCIÓ – SunConnect SZÁLLODÁK
A Thomas Cook konszern szívvel-lélekkel utasai igényének minél magasabb színvonalú kielégítésére törekszik. Ennek a törekvésnek az egyik példája a SunConnect Resorts szállodakoncepció bevezetése. A SunConnect Resorts annak az egyre szélesebb igénynek tesz eleget, mely szerint utasaink nyaralásuk alatt is folyamatosan kapcsolatban akarnak maradni ismerőseikkel, barátaikkal, családjukkal, valamint pihenésük alatt is évezni szeretnék a modern kor technikai vívmányait, a különböző digitális játékokat, programokat és az internetezés örömeit. A SunConnect szállodák ideális megoldást nyújtanak ennek a célcsoportnak, hiszen nem csak korlátlan és ingyenes WIFI áll ezen szállodákban az utasok rendelkezésére, hanem számos egyéb újdonsággal és programmal is találkozhatnak.
A SunConnect szállodák a következő úti célokon lesz elérhető a 2014-es nyári szezonban: Horvátország, török Riviéra, Mallorca, Ciprus, Tunézia.

TOVÁBB BŐVÜLŐ SAJÁT SZÁLLODALÁNC – SENTIDO SZÁLLODÁK
A Thomas Cookhoz csoporthoz tartozó, évek óta sikeres SENTIDO szállodalánc és a magyar utasok körében is egyre népszerűbb szállodák további hotelekkel bővültek. Így a jövő nyáron már 13 országban 52 szálloda várja a pihenni és különleges érzéki élményekre vágyó utasokat. A SENTIDO Family kifejezetten a gyermekekkel utazó családok számára kialakított szállodakomplexumokkal, családbarát szobákkal, konyhával és animációs programokkal várják az utasokat. A SENTIDO Adults pedig ideális kikapcsolódási lehetőséget biztosít a gyermekek nélkül utazók számára.
Minden SENTIDO szállodában elérhetők a SENTIDO Holiday Plus programok olyan különleges szolgáltatásokkal teszik még teljesebbé a nyaralást, mint a Body&Mind, a Culture&Peple, illetve a Family&Kids programok. Itt mindenki megtalálja a magának való ajánlatot – mindegy, hogy kulturális felfedezőtúrákat, a wellness különleges aktivitásait, vagy a családi programokat kedvelik.

TERJESZKEDIK AZ OKOS NYARALÁS – smartline SZÁLLODÁK
A 2013-as évben útjára indított smartline szállodakoncepció hatalmas sikert ért el nemzetközi szinten és itthon egyaránt. Több száz magyar utas is átélhette már a smartline nyaralás előnyeit. A kedvező árú, egyedi colourMe! design szerint kialakított szállodák köre tovább bővül. Így a 2014-es nyári szezonban már 6 országban 32 hotelből válogathatnak utasaink.

ÉLMÉNYPARKOK – SZÉLESEBB KÍNÁLAT
A megszokott és kedvelt Europa Park, Disneyland, Legoland mellett a Neckermann idén tovább szélesítette kínálatát: PortAventura a Costa Doradan, illetve Center Parcs Németországban, Franciaországban, Hollandiában és Belgiumban.

Még nem késett le az előfoglalási kedvezményeinkről: akár 25% kedvezmény nyári utazásokra 2014. márc. 31-ig a szállás díjából! CSALÁDI NYARALÁSOK! Dino Club helyett Klub Oázis szállodák ingyenes magyar animációval Horvátországban, a Török Riviérán, Krétán, Bulgáriában és Egyiptomban! Alba hotelek a Török Riviérán csak a Neckermann kínálatában! Előszezoni ajánlatok kedvezményes áron: Kréta és Rodosz már április végétől, Török Riviéra májustól! Újdonságok! Körutazások magyar nyelven tavasszal: Ciprus, Szicília, Málta, Törökország, Madeira! Válassza a megbízhatóságot – elérhető áron!
www.neckermann.huTel: 06 40 244 444

Címkék: nyaralás, utazás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.

2024. Április 19. 07:14, péntek | Helyi

Bokatörő csomagautomata a Jereváni úton

Március 8-án nyitott meg a Jereváni úton a megújult élelmiszerbolt, a bejárat mellett a nyitással közel egy időben a GLS csomagpontot helyezett el. A képeket nézve azonban valami nagyon nem oké.

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense