Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2022. Június 30. 13:01, csütörtök | Bulvár
Forrás: mti

Debütál a Tőrbe ejtve folytatása

Debütál a Tőrbe ejtve folytatása

A Tőrbe ejtve című, Daniel Craig főszereplésével forgatott krimi folytatása a szeptemberi Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütál.

A Glass Onion: A Knives Out Mystery című produkciót Rian Johnson rendezte és a Benoit Blanc nyomozót alakító Daniel Craig is visszatér az Agatha Christie bűnügyi regényei által ihletett film folytatásában.

A 47. Torontói Nemzetközi Filmfesztivált (TIFF) szeptember 8. és 18. között rendezik meg. A filmmustra programját még nem hozták nyilvánosságra és azt sem lehet tudni, hogy pontosan mikorra tervezik a Glass Onion premierjét - írta a Variety.com szerdán.

A Tőrbe ejtve 2019-ben ugyancsak a Torontói Filmfesztiválon mutatkozott be. A 40 millió dollárból (15 milliárd forintból) készült krimi nagy sikert aratott, és világszerte 311 millió dollárért (117 milliárd forintért) váltottak rá jegyet a nézők. Johnson, a produkció forgatókönyvíró-rendezője Oscar-jelölést is kapott a legjobb eredeti forgatókönyv kategóriában.

A Tőrbe ejtve című filmet a Lionsgate forgalmazta a mozikban, de tavaly a Netflix 450 millió dollárért (170 milliárd forintért) megvásárolta a folytatások elkészítésének jogait.

A Glass Onionban Benoit Blanc Görögországba utazik, hogy felderítse egy bűnügy szálait. A filmben Edward Norton, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Jessica Henwick, Madelyn Cline, Kate Hudson és Dave Bautista is szerepel.

A folytatást a Netflix karácsony táján mutatja be világszerte.

A pandémia miatt tavaly még visszafogottan megrendezett TIFF idén a megszokott mozis vetítésekkel és eseményekkel tér vissza.

Címkék: film, mozi, tőrbe ejtve

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.