Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2011. November 30. 15:30, szerda | Helyi
Forrás: Győr-Szol Zrt.

December elsején indul a karácsonyi vásár Győrben

December elsején indul a karácsonyi vásár Győrben

Egyeztetést tartottak szerdán az Árkád melletti piacot és a Vásárcsarnokot üzemeltető GYŐR-SZOL Zrt. munkatársai és a kereskedők.

A megbeszélés eredményeként véglegessé vált, hogy az új piac helyszínén december 1-től december 24-ig tart majd a naponta 9 és 16 óra között nyitva tartó karácsonyi vásár. Az üzemeltető GYŐR-SZOL Zrt. hirdetésekkel fogja népszerűsíteni a karácsonyi vásárt, ezzel együtt törekszik a piaci komfort javítására.

A Móricz Zsigmond alsó rakpart funkcióváltása miatt a karácsonyfa vásár is ide költözik, a fenyőfákat az új piac P+R parkolójában december 10-től lehet megtekinteni illetve megvásárolni. A gyűlés végén a kereskedők elmondták: bíznak a jó vásárban.
Így tesz másokkal együtt a kabátokat és felső ruházatot áruló Parádi Sándor is, aki lapunknak elmondta: ez lesz az első karácsonyi vásár az új helyszínen, de reménykedik, hogy számításai beválnak.
Hasonlóképpen vélekedik az immár huszonöt éve piacozó Bugár Pálné is, a pecsenyesütőben finom sült kolbászt, hurkát és sült halat kínáló kereskedő optimizmusát az eddigi tapasztalatokra alapozza, elmondása szerint korábbi törzsvevői az Árkád melletti piacon is rendszeresen felkeresik büfékocsiját. A piac reklámozását nagyon jó ötletnek tartja.

A Herman Ottó úti vásárcsarnokban a karácsonyi vásár december 1 és december 24-e között naponta 6 és 16 óra között lesz. Újdonság, hogy a Vásárcsarnokban hallható karácsonyi dallamok idén már az épület előtti piactéren is felcsendülnek. A Vásárcsarnokban egyenruhás biztonsági személyzet is segíti az értékek megőrzését.

Címkék: Győr-Szol Zrt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.

2024. Május 02. 08:16, csütörtök | Helyi

Leolvassák a vízórákat

Több településen is dolgoznak majd a Pannon-Víz szakemberei.

2024. Május 02. 07:13, csütörtök | Helyi

Ingyenesen vagy nyomott áron nézhet kiváló magyar filmeket egy hétig

Idén egy hétig tart a magyar film napja.

2024. Május 01. 09:16, szerda | Helyi

Gyönyörű autókon legeltetné a szemét? Az ETO parknál megteheti! – Galériás cikk!

Minden hónap utolsó szombatján benzingőzzel és autóimádók elismerő sóhajával telik meg a győri ETO park parkolója: amerikai autók szerelemesei gyűlnek össze.