Városlista
2020. július 9, csütörtök - Lukrécia

Hírek

2013. Október 09. 14:17, szerda | Helyi
Forrás: GYŐR MRFK

Egy 17 éves droggal menekült a rendőrök elől Csornán

Egy 17 éves droggal menekült a rendőrök elől Csornán

A fiatalkorú a vele szemben intézkedő rendőrt félrelökte és kifutott a házból.

Kábítószerrel kapcsolatos bejelentésre tartottak ellenőrzést a nyomozók 2013. október 7-én délelőtt egy csornai családi házban. A 17 éves fiatalember az intézkedésnek ellenszegült, az asztalról felkapott egy dobozt és a rendőrt félrelökve a lakásból kifutott.

A nyomozók a menekülő után mentek, felszólításuknak azonban nem engedelmeskedett és a nála lévő doboz tartalmát a fűbe szórta. A fiatalt az intézkedők elfogták, testi kényszerrel megbilicselték és a Csornai Rendőrkapitányságra előállították. A vele szemben alkalmazott drogteszt pozitív értéket mutatott. Gyanúsítotti meghallgatása során a kábítószer birtoklást és fogyasztást beismerte.

A Csornai Rendőrkapitányság a 17 éves csornai fiatalembert őrizetbe vette, ellene kábítószer birtoklás vétség megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást. Ellene hivatalos személy elleni erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt feljelentést tettek a Győri Nyomozó Ügyészségen.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 24. 11:10, szerda | Helyi

Tudnivalók a különböző klíma típusokról

A klímaválasztás a minden korábbinál szélesebb kínálat ellenére sem egyszerű feladat.

2020. Június 15. 14:56, hétfő | Helyi

Neked mi a sztorid? Meséljen helyetted a Pandorád!

A Pandora roppant különleges színfolt az ékszerek világában. Tudtad, hogy ékszerrendszereivel anélkül mondhatod el a történeted, hogy akárcsak egy szót is szólnál? Mutatjuk, hogyan!

2020. Június 07. 13:30, vasárnap | Helyi

Vessünk magokat gyorsan és pontosan

Tavasszal a mezőgazdaság egyik legnagyobb feladata a szélesebb sortávolságú, nagyobb területeken termesztett növények – mint pl. a kukorica – vetése.

2020. Június 02. 09:08, kedd | Helyi

Ennyibe kerül a szemműtét