Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2011. December 03. 10:30, szombat | Helyi

Egy napra magyar boogie woogie főváros lesz Győr

Egy napra magyar boogie woogie főváros lesz Győr

Elérkezett december 3-a, amely nagy nap Dániel Balázs életében. A Richter Teremben ekkor kerül sor a 4. Magyarországi Boogie Woogie Estre. Sztárvendégekkel és virtuóz műsorral várnak mindenkit.

Illetve azokat, akik már megváltották jegyüket, ugyanis elővételben elkelt az összes belépő. Remek előrejelzés ez az este 7-kor kezdődő őrületes koncerthez. Érdemes megemlíteni, hogy az ország szinte minden pontjáról érkeznek vendégek, sőt: külföldről is ellátogatnak a Rápa-parti városba.

A koncertre minden jegy elkelt, de a 23 órakor kezdődő, a Rába Hotelben tartandó afterpartyra szeretettel hívnak és várnak mindenkit!

Balázs és csapata idén is színvonalas és sokszínű műsort állít össze, amelyhez újfent nemzetközi sztárokat hívtak meg: Mike Sanchezt, az Angliában született, de spanyol származású nemzetközi boogie woogie nagyágyút, aki ráadásul a rock and roll fenegyereke is. Nem mellesleg először érkezik Magyarországra. Aki kételkedik zsenialitásában, annak így hirtelen egy nevet említenénk azok közül, akikkel együtt muzsikált. Nem másról van szó, mint a legendás Beatles ikonjáról, Paul McCartney-ről. Sancheznek köszönhetően szélesedik a repertoár, hiszen a boogie és a rock and roll testvér műfaj. Mellette még számos vendég fogadta el Mr.Firehand meghívását, így a show garantált lesz: az osztrák zongorista Roberth Roth akivel Balázs duót is játszik majd, Nicolas Deniau és Mikaela Hellsten táncosok Svédországból, na meg persze a Dániel Balázs Boogie Woogie Trio, amelyet már szintén nem kell bemutatni. S ahogy azt már megszokhattuk: a szervezők idén is számos meglepetés vendéggel kedveskednek a közönségnek.
A koncertet követően a Rába Hotelbe hívnak és várnak minden érdeklődök, akiknek egy felejthetetlen after partyban lesz részük. Egyben vigaszdíj is lehet azoknak, akik a nagy érdeklődés miatt lemaradtak a jegyvásárlásról, mert Dániel

Balázsék garantálják: elképesztő hangulatú éjszaka vár mindenkire, a boogie woogie jegyében.


Címkék: Boogie Woogie

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Navracsics Tibor: Átlagon felül teljesít a gazdaság térségünkben

Átlagon felül teljesít a nemzeti össztermék előállításában Győr-Moson-Sopron vármegye – erről a területfejlesztési miniszter beszélt Győrben.

2024. Április 25. 07:15, csütörtök | Helyi

Brutális mennyiségű fegyverre bukkantak a rendőrök

Egy kisebb háborút is meg lehetett volna vívni azzal a fegyverarzenállal, amelyet két rajkai ingatlanban találtak a nyomozók.

2024. Április 24. 11:11, szerda | Helyi

Ez gyors volt! – Már meg is javították a Jereváni úti bokatörő csomagautomatát

Közel egyméteresre bővült az automata előtti terület, nem kell tartani balesettől.