Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2011. December 14. 17:30, szerda | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Egy pihentető masszázs...

Egy pihentető masszázs...

Korábban többen vették igénybe a masszázst, mint szolgáltatást, a kevésbé rózsás gazdasági helyzet miatt most már nem mindenki engedheti meg magának, hogy masszőrhöz járjon.

Vagy ha megengedheti, akkor rövidebb időre veszik igénybe a szolgáltatást.

Mittnacht József korábban a Pannon-Víz gyógyászati részlegében dolgozott, 1994-től másodállású vállalkozóként kezdte a félig önálló életet, 1998-tól pedig saját vállalkozását működteti mint gyógymasszőr. Az egykori GYÁÉV-uszodában, a Győri Vízisport Centrumban várja ügyfeleit, a Töltésszer utca 24.-ben.

Budapesten végeztem, az Országos Reuma és Fizikoterápia Intézetben, az ORFI-ban. Azok közé a masszőrök közé tartozom, akik a hirdetésben mindig feltüntetik az árakat is, hogy a kedves vendég össze tudja hasonlítani mások tarifáival. A negyedórás masszázs 1000 forintba, a félórás 2000, az egyórás 3400 forintba kerül, de tíz alkalomra szóló bérletet is kínálok, mely 16.000 forintba kerül. Minden megkezdett 3. bérlet 10.000 forintba kerül.

A nyak-váll masszírozása minimum negyed órát, a hát-csípő-láb fél órát, a teljes test masszírozása pedig egy órát igényel. Betegeimnek azt szoktam javasolni, testük karbantartására heti egyszeri-kétszeri masszázs ajánlott, s alapvetően az orvos döntheti el, hogy melyik testrészt javasolja - magyarázza Mittnacht József, aki nevének eredetét firtató kérdésünkre elárulta, az apai ág Stuttgartból került Magyarországra, a német eredetet sváb rokonság igazolja.

Keressen fel bátran, ígérem, hogy nem fog csalódni! Tegyen természetes úton az egészségéért!

Várom szeretettel!

Címkék: masszázs, masszőr

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 09:13, szombat | Helyi

Bejárná Miklósa Erikával a pannonhalmi bazilikát?

Olyan tárlatvezetés-sorozatot szerveztek, ahol egy-egy bencés szerzetessel és egy ismert és elismert tekintéllyel lehet bejárni a bazilikát.

2024. Április 27. 08:12, szombat | Helyi

Elkapták a győri pikóbárót

A rendőrség információi szerint az 55 éves győri férfi a megyénk egyik legismertebb kábítószer-kereskedője volt.

2024. Április 27. 08:02, szombat | Helyi

2024. Április 27. 07:12, szombat | Helyi

10 millió fa a Földért

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.