Városlista
2021. június 12, szombat - Villő

Hírek

2012. Január 24. 09:40, kedd | Helyi
Forrás: MTI

Egy rokkantnyugdíjas akarta kirámolni a múlt héten az enesei takarékszövetkezetet

Egy rokkantnyugdíjas akarta kirámolni a múlt héten az enesei takarékszövetkezetet

Elfogták azt a férfit, aki kirabolt egy győri kisboltot, és az enesei takarékszövetkezetből is megpróbált pénzt zsákmányolni - tájékoztatta a megyei főkapitányság sajtóügyeletese hétfőn az MTI-t.

Kálmán Gabriella közlése szerint egy győri kisboltot rabolt ki szombat éjjel az 57 éves férfi, de amikor távozott volna a mintegy százezer forinttal, egy vásárló és a tulajdonos fia megállította, majd átadta a rendőrségnek.

A rokkantnyugdíjas férfi tetemes tartozásait rendezte volna a győri, valamint a két nappal korábban a közeli Enesén elkövetett rablásból. Ott fegyvernek látszó tárggyal fenyegetőzött, de mivel nem kapott pénzt, távozott.

A férfi - aki néhány hónapja költözött Tatáról Enesére - mindkét ügyben részletes beismerő vallomást tett. Felfegyverkezve elkövetett rablás, míg az enesei takarékszövetkezet sérelmére fegyveresen elkövetett rablás kísérletének megalapozott gyanúja miatt folyik ellene a nyomozás, és kezdeményezték előzetes letartóztatásba helyezését.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 02. 10:00, szerda | Helyi

Révhelyi Nyílászáró - biztosabb kilátás egy szebb jövőre!

15 éves szakmai tapasztalattal érkezett Győrbe a Rábaközi nyílászáró szaküzlet. Fő profiluk Gealan műanyag nyílászárók forgalmazása és szabvány méretű termékek azonnali raktárkészletről való értékesítése kedvező árakon.

2021. Május 26. 07:11, szerda | Helyi

JAF Holz- A fa világa

Amikor az otthonunkat tervezzük, akkor elképzeljük, milyen padlón járunk, milyen ajtót nyitunk ki, milyen színű a terasz. Hogy ne legyünk korlátozva abban, amit kitalálunk, a JAF Holz Ungarn Kft. bemutatótermében inspirálódhatunk. A bemutat

2021. Május 19. 10:00, szerda | Helyi

A napsugarak legjobb helye!-Sisolar Napelemrendszerek

Ha a fenntartható, környezettudatos jövő fontos számunkra, szeretnénk csökkenteni a rezsi költségünket, akkor egyenes út vezet a napelem rendszerekig.

2021. Április 28. 17:15, szerda | Helyi

La Villa – Önt is felvillanyozza!

A La-Villa villamossági szaküzlet 20 éves tapasztalatával és gyakorlati hátterével kiszolgálja azok igényeit, akik minőségi villamos termékeket szeretnének vásárolni kedvező áron, családias környezetben.