Városlista
2021. szeptember 24, péntek - Gellért

Hírek

2012. Január 24. 09:40, kedd | Helyi
Forrás: MTI

Egy rokkantnyugdíjas akarta kirámolni a múlt héten az enesei takarékszövetkezetet

Egy rokkantnyugdíjas akarta kirámolni a múlt héten az enesei takarékszövetkezetet

Elfogták azt a férfit, aki kirabolt egy győri kisboltot, és az enesei takarékszövetkezetből is megpróbált pénzt zsákmányolni - tájékoztatta a megyei főkapitányság sajtóügyeletese hétfőn az MTI-t.

Kálmán Gabriella közlése szerint egy győri kisboltot rabolt ki szombat éjjel az 57 éves férfi, de amikor távozott volna a mintegy százezer forinttal, egy vásárló és a tulajdonos fia megállította, majd átadta a rendőrségnek.

A rokkantnyugdíjas férfi tetemes tartozásait rendezte volna a győri, valamint a két nappal korábban a közeli Enesén elkövetett rablásból. Ott fegyvernek látszó tárggyal fenyegetőzött, de mivel nem kapott pénzt, távozott.

A férfi - aki néhány hónapja költözött Tatáról Enesére - mindkét ügyben részletes beismerő vallomást tett. Felfegyverkezve elkövetett rablás, míg az enesei takarékszövetkezet sérelmére fegyveresen elkövetett rablás kísérletének megalapozott gyanúja miatt folyik ellene a nyomozás, és kezdeményezték előzetes letartóztatásba helyezését.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 15. 14:37, szerda | Helyi

ATI- Ahol nem csak egy jogosítványt kapsz!

Mindannyian tudjuk, hogy a jogosítvány megszerzése egy életre szól. Nem csak a vezetés, mint tevékenység a lényeg, hanem hogy a felelősségtudat és az élmény együttesen legyen jelen már a tanulás folyamatában is.

2021. Szeptember 10. 18:05, péntek | Helyi

Kazán számítási kisokos

Ha kazánvásárlás előtt állunk, legtöbben rákeresünk az interneten a legfőbb tulajdonságokra a döntés megkönnyítése érdekében.

2021. Július 11. 12:16, vasárnap | Helyi

Infót keresel a külföldi továbbtanuláshoz?

Sok forrásból érhető el a külföldi továbbtanulást segítő információ, de az Euroexam.org oldalon nem csak hasznos információkat találsz, hanem egy olyan programot is, ami segít a felvételire való sikeres felkészülésben is

2021. Július 11. 12:12, vasárnap | Helyi

Kiadó albérletek és a nyári uborkaszezon

A nyári hónapokban kicsit megáll az élet, sokan töltik jól megérdemelt pihenésüket és beköszönt az uborkaszezon. Persze nem mindenütt, hiszen például az ingatlanpiacon folyamatos a pörgés.