Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2014. Október 30. 14:55, csütörtök | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Egyre vonzóbb a jutalékmentes networking modell

Egyre vonzóbb a jutalékmentes networking modell

Több, mint 600 vállalkozás vett részt szerdán Budapesten az immár 6. alkalommal megrendezett Országos Networking Konferencián.

Magyarország legnagyobb üzleti kapcsolatépítő rendezvényének sikere nemcsak azt jelzi, hogy a KKV-k üzleti gyakorlatában egyre nagyobb szerepet kap a tudatos kapcsolatépítés, hanem azt is, hogy Magyarországon is egyre vonzóbb a jutalékmentes networking modell. Az „Aki ad, az nyer!®” filozófia követőiről idén egy könyv is megjelent, Jutalék nélkül gazdagon címmel.

A személyes kapcsolatépítésre is szervezett kereteket nyújtó konferencián idén a növekedés útjára lépett vállalkozások továbbfejlődésének feltétele került középpontba. Elsősorban azért, mert a világ és Magyarország legnagyobb networking szervezetének tagjai most már évek óta jól mérhető növekedéssel, munkahelyek megtartásával és új munkahelyek teremtésével tudnak számolni.

Az idei konferencia előadói között a networking révén sikeres vállalkozók mellett ott volt Avidor András a BNI Magyarország és Szlovákia, Ryszard Chmura, a BNI Lengyelország igazgatója, és Wolf Gábor a Marketing Commando alapítója is.
A Business Network International (BNI) mára 62 országban, 170 ezer főt meghaladó taglétszámmal van jelen. A BNI Magyarországon 2008 óta működik, jelenleg már több mint 700 magyar vállalkozás rendelkezik tagsággal több fővárosi és 17 vidéki városban, akik 2014-ben több mint 25 ezer üzleti ajánlást hoztak egymásnak és mindezzel 14,1 milliárd forint többletbevételhez juttatták vállalkozásaikat. Bizalmi alapon, jutalékmentesen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 07:13, csütörtök | Helyi

Ingyenesen vagy nyomott áron nézhet kiváló magyar filmeket egy hétig

Idén egy hétig tart a magyar film napja.

2024. Május 01. 09:16, szerda | Helyi

Gyönyörű autókon legeltetné a szemét? Az ETO parknál megteheti! – Galériás cikk!

Minden hónap utolsó szombatján benzingőzzel és autóimádók elismerő sóhajával telik meg a győri ETO park parkolója: amerikai autók szerelemesei gyűlnek össze.

2024. Május 01. 09:12, szerda | Helyi

Megnyerte a férfi kézilabda bajnokságot a Győri ETO-UNI FKC

A hátralévő 3 forduló eredményétől függetlenül már most megnyerte a bajnokságot a Győri ETO-UNI FKC csapata.

2024. Május 01. 07:13, szerda | Helyi

Először nyílt fotókiállítás a Széchenyi István Egyetem Győri Innovációs Parkjában

„Hommage fekete-fehérben: tisztelgés Győr városa és a Széchenyi István Egyetem előtt” címmel nyílt kiállítás a Széchenyi István Egyetem Győri Innovációs Parkjában a napokban.