Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2015. Március 09. 09:50, hétfő | Helyi
Forrás: Police.hu

Elaludt vezetés közben a 23 éves lány - Fotók

Elaludt vezetés közben a 23 éves lány - Fotók

Személyi sérüléses közlekedési baleset történt 2015. március 8-án 7 óra 49 perckor a 8136-os számú úton. A rendelkezésre álló adatok alapján egy 23 éves banai lakos közlekedett Alfa Romeo típusú személygépkocsijával Győr felől Bőny irányába.

Haladásakor 38-as kilométerszelvényben, egyenes útszakaszon figyelmetlenségéből kifolyólag az úttestről letért, majd ezt követően a gépjárműve felett elveszítette az uralmát. A gépkocsi az úttestről lesodródott, majd az út menti árokba vágódott és ezt követően a bal oldalára borulva az úttestre merőlegesen került nyugalmi helyzetbe.

A baleset okozója nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A fiatal lány a balesethelyszínelőnek elmondta, hogy munkából tartott hazafelé és útközben egy pillanatra elaludt.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság ezúton is felhívja a reggeli órákban közlekedők figyelmét a kialvatlanság veszélyeire. A fáradt vezetők sokszor hajlamosak túlbecsülni saját képességeiket. Úgy gondolják még mindig járművezetésre alkalmas állapotban vannak és biztonsággal haza tudják vezetni a kocsijukat. Ez pedig végzetes következményekkel járhat. A fáradságnak egyértelmű előjelei vannak, melyeket a járművezetőnek nem szabad figyelmen kívül hagynia. Ha a sofőr ugyanis elalszik, azzal nemcsak saját, de a mellette ülők, valamint a forgalom többi résztvevőjének testi épségét is veszélyezteti.

Címkék: alaludt, Bőny, baleset, győr

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 09:13, kedd | Helyi

Győr legcsodásabb nőjét keresik

A köztünk élő hétköznapi, ám kivételes személyiségeket akarják megtalálni.

2024. Május 07. 08:11, kedd | Helyi

Szenzációsak a nyúliak! – 300 méterrel hosszabb lett a palacsintakígyó, mint azt tervezték

Palacsintagilisztának tűnik már csak az eredeti cél. 410 méter hosszú palacsintát akartak tekerni eredetileg Nyúlon, de annyira belendültek, hogy meg sem álltak 740 méterig.

2024. Május 07. 07:11, kedd | Helyi

Másként érettségiztek magyarból a diákok

Magyar nyelv és irodalomból érettségiztek tegnap a diákok.

2024. Május 06. 09:11, hétfő | Helyi

Pannonhalmi polgármester: Szerintem nincs kapcsolat a két szoborrongálás között

Az utóbbi időben egymást érik a szoborrongálások a környéken. Közös metszet: Radnóti.