Városlista
2020. augusztus 7, péntek - Ibolya

Hírek

2016. Március 10. 13:34, csütörtök | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Elfogatóparancs volt ellenük érvényben - az elmúlt 48 órában nyolc körözöttet fogtak el

Elfogatóparancs volt ellenük érvényben - az elmúlt 48 órában nyolc körözöttet fogtak el

Győr-Moson-Sopron megyében az elmúlt 48 órában nyolc körözöttet fogtak el a rendőrök.

A Győri Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának beosztottjai 2016. március 8-án 11 óra körüli időben három személyt ellenőriztek Győr belterületén.
Az igazoltatáskor megállapították, hogy a győrszentiváni nő ellen lopás bűntett elkövetése miatt a Győri Rendőrkapitányság, a két helyi lakos ellen pedig a Győri Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot.
Ugyanezen a napon 16 óra 10 perckor a rendőrök egy gépkocsi ellenőrzésekor állapították meg, hogy a személyautó 31 éves vezetőjét ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt körözi a Győri Rendőrkapitányság.

A mosonmagyaróvári rendőrök 2016. március 8-án 10 órakor egy 42 éves férfit ellenőriztek Hegyeshalom térségében, aki ellen a Győri Törvényszék elfogatóparancsot bocsátott ki. A helyi járőrök másnap szintén Hegyeshalomnál igazoltatták azt az orosz állampolgárt, akit pedig a Mosonmagyaróvári Járásbíróság körözött.

A soproni rendőrök 2016. március 9-én 9 órakor egy 15 éves fiatalt ellenőriztek, akit eltűnés miatt keresett a Soproni Rendőrkapitányság. Ugyanezen a napon 11 órakor a helyi járőrök egy 24 éves férfi igazoltatásakor megállapították, hogy a nagycenki lakos ellen a Soproni Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki.

A körözés hatálya alatt álló nyolc személyt további intézkedések megtétele céljából az illetékes rendőrkapitányságokra előállították.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 27. 18:49, hétfő | Helyi

A Nemzeti Kutatási Felhő az amerikai egyetemek és IT óriások új, közös kezdeményezése

Új szintre lép a Felhő technológia felhasználása: számítástechnikai mamutcégek közös megállapodásra jutottak egyetemekkel.

2020. Július 27. 18:43, hétfő | Helyi

Mérföldkőhöz ért a Forrás –

Mérföldkőhöz ért a Forrás – Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése a Nyugat-Dunántúlon című, nagy népszerűségnek örvendő projektünk

2020. Július 17. 14:16, péntek | Helyi

Fontos mérföldkőhöz érkezett a Forrás projekt - elkezdődtek a képzések...

2020. június végén elindultak az első képzések az „Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése Nyugat-Dunántúlon” című projektben.

2020. Június 24. 11:10, szerda | Helyi

Tudnivalók a különböző klíma típusokról

A klímaválasztás a minden korábbinál szélesebb kínálat ellenére sem egyszerű feladat.