Városlista
2020. augusztus 13, csütörtök - Ipoly

Hírek

2015. Október 01. 10:02, csütörtök | Helyi
Forrás: Police.hu

Elfogták a csornai besurranókat

Elfogták a csornai besurranókat

A csornai rendőrök menekülés közben fogták el a tolvajpárost.

A Győri Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást - őrizetbe vétele mellett – két győri lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a gyanúsítottak 2015. szeptember 29-én a délutáni órákban Rábapatonán, több családi házba besurrantak. A tolvajok elsőként egy 70 éves idős nő figyelmetlenségét használták ki. A néni a hátsó kertben tevékenykedett, amíg a ház nyitott utcafronti ablakán a férfi bemászott és a konyhaszekrényben tárolt pénztárcát, benne a sértett nyugdíjával magához vette.

Az elkövetők fél óra múlva, engedély nélkül egy 79 éves asszony udvarába bementek, ahol szénavásárlás ürügyére hivatkoztak. Az éber néni a párt elzavarta, majd azonnal értesítette hozzátartozóit és a rendőrséget.

A menekülő tolvajpáros a helyi vasútállomásra sietett és egy Csorna felé közlekedő szerelvényre szállt fel. A járőrök a környéket átvizsgálták, majd a csornai vasútállomáson igazoltatták az elkövetőket.

A rendőrök a 22 éves férfit és a 18 éves nőt a rendőrkapitányságra előállították és ruházataikból a lopott készpénzt lefoglalták.

Címkék: besurranó, csorna, tolvaj

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 27. 18:49, hétfő | Helyi

A Nemzeti Kutatási Felhő az amerikai egyetemek és IT óriások új, közös kezdeményezése

Új szintre lép a Felhő technológia felhasználása: számítástechnikai mamutcégek közös megállapodásra jutottak egyetemekkel.

2020. Július 27. 18:43, hétfő | Helyi

Mérföldkőhöz ért a Forrás –

Mérföldkőhöz ért a Forrás – Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése a Nyugat-Dunántúlon című, nagy népszerűségnek örvendő projektünk

2020. Július 17. 14:16, péntek | Helyi

Fontos mérföldkőhöz érkezett a Forrás projekt - elkezdődtek a képzések...

2020. június végén elindultak az első képzések az „Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése Nyugat-Dunántúlon” című projektben.

2020. Június 24. 11:10, szerda | Helyi

Tudnivalók a különböző klíma típusokról

A klímaválasztás a minden korábbinál szélesebb kínálat ellenére sem egyszerű feladat.