Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2022. Augusztus 28. 07:16, vasárnap | Helyi

Elhúzódik a karbantartás, pótlóbuszok járnak Győr és Veszprém között

Elhúzódik a karbantartás, pótlóbuszok járnak Győr és Veszprém között

Elhúzódik a Győr-Veszprém vasútvonalon a karbantartás, ezért Veszprém és Zirc között jövő péntekig közlekednek pótlóbuszok – közölte a Mávinform.

Közleményük szerint tovább tart a Gyulafirátót külterületén lévő völgyhidak megerősítése, a falazatok felújítása és a pályakarbantartás.

A Zirc és Veszprém között közlekedő pótlóbuszok Eplény, vasútállomás helyett Eplény, Újtelepnél állnak meg. A vonatok Győr és Zirc között az alapmenetrend szerint közlekednek.

Veszprém és Városlőd-Kislőd állomások között a szakemberek ütemterv szerint végeztek a pályafelújítással, így ott hétfő hajnalban megindulhat a vonatközlekedés. A Budapest-Székesfehérvár-Szombathely vonalon utazóknak már nem kell pótlóbuszra átszállniuk, ismét teljes útvonalon járhatnak a Bakony, a Göcsej és a Citadella InterCity-k, valamint a Veszprém-Szombathely viszonylatú személyvonatok.

Az iskolásoknak és szüleiknek azt ajánlják, hogy a tanév megkezdése előtt tájékozódjanak a Veszprém és Zirc közötti közlekedésről a MÁV honlapján és a MÁV-applikációban található menetrendi kereső segítségével.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 09:13, szombat | Helyi

Bejárná Miklósa Erikával a pannonhalmi bazilikát?

Olyan tárlatvezetés-sorozatot szerveztek, ahol egy-egy bencés szerzetessel és egy ismert és elismert tekintéllyel lehet bejárni a bazilikát.

2024. Április 27. 08:12, szombat | Helyi

Elkapták a győri pikóbárót

A rendőrség információi szerint az 55 éves győri férfi a megyénk egyik legismertebb kábítószer-kereskedője volt.

2024. Április 27. 08:02, szombat | Helyi

2024. Április 27. 07:12, szombat | Helyi

10 millió fa a Földért

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.