Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2013. Május 08. 08:33, szerda | Helyi
Forrás: gyor.hu

Elindult a BAM! - Csütörtökön kerékpáros reggeli

Elindult a BAM! - Csütörtökön kerékpáros reggeli

2013. május 9-én ismét kerékpáros reggelit tartanak 06.00-10.00-ig a Megyeház téren és a Nádor aluljáró Nádorvárosi oldalán…

A Magyar Kerékpárosklub a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium partnereként idén immár hatodik éve szervezi legnépszerűbb kerékpáros kampányát, a Bringázz a munkába! (Bam!) kampányt. A játék során a résztvevők egy online naptárban gyűjtik letekert kilométereiket, és ha április 22. és május 25. között legalább 8 alkalommal kerékpárral mennek munkahelyükre (vagy bárhová a városban), a kampány végén díjakat nyerhetnek, többek között repülőjegyet Amszterdamba, a kerékpározás – egyik – európai fővárosába.
Az idei tavaszi kampány fő üzenete: “A biciklizés gyermekkori örömét nem lehet elfelejteni!”

2013. május 9-én a Kerékpárosklub ismét megszervezi Budapest és az ország több városának – köztük Győrnek - legforgalmasabb kerékpáros csomópontjain a már hagyománnyá vált Bam! Bringás reggeliket. Az aktivisták a bringával érkezőket péksüteménnyel, üdítővel, kávéval és gyümölcsökkel várják. Győrben 06.00-10.00-ig reggelizhetnek együtt a biciklisek a Megyeház téren és a Nádor aluljáró Nádorvárosi oldalán.

További Bringázz a munkába! információ: http://kerekparosklub.hu/bam

Címkék: BAM, győr, kerékpár

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Navracsics Tibor: Átlagon felül teljesít a gazdaság térségünkben

Átlagon felül teljesít a nemzeti össztermék előállításában Győr-Moson-Sopron vármegye – erről a területfejlesztési miniszter beszélt Győrben.

2024. Április 25. 07:15, csütörtök | Helyi

Brutális mennyiségű fegyverre bukkantak a rendőrök

Egy kisebb háborút is meg lehetett volna vívni azzal a fegyverarzenállal, amelyet két rajkai ingatlanban találtak a nyomozók.

2024. Április 24. 11:11, szerda | Helyi

Ez gyors volt! – Már meg is javították a Jereváni úti bokatörő csomagautomatát

Közel egyméteresre bővült az automata előtti terület, nem kell tartani balesettől.