Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Június 23. 10:48, vasárnap | Helyi
Forrás: GYŐR MRFK

Előállítások kábítószergyanús anyagok miatt

Előállítások kábítószergyanús anyagok miatt

A megyei rendőrök a hétvégi fesztiválra érkező és az azon résztvevő látogatók biztonságára is kiemelt figyelmet fordítanak.

Ennek keretében június 21-én két osztrák állampolgárt ellenőriztek. Az egyik férfit a délelőtti órákban a pályaudvaron, míg a másik személyt a fesztivál nagy színpadjának közelében igazoltatták. Mindkettőjük ruházatából az átvizsgáláskor kábítószergyanús anyag került elő.

A külföldieket a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra előállították, ellenük kábítószerrel történő visszaélés vétsége miatt indult eljárás.
Rajka külterületén 2013. június 22-én egy fesztiválra tartó gépjárművet és annak osztrák állampolgárságú sofőrjét és utasát ellenőrizték a közlekedési járőrök. Az igazoltatáskor az autó 28 éves vezetője zavartan viselkedett és elmondta, hogy két napja kábítószert fogyasztott. A gépjármű átvizsgálását követően az utas csomagjából kábítószergyanús anyag került elő, ezért mindkét személyt vizelet mintavétel céljából előállították a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra. Mivel a drogtesztek pozitív értékeket mutattak a két férfi ellen a rendőrség kábítószerrel történő visszaélés vétsége miatt eljárást kezdeményezett.

Címkék: drog, fesztivál

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense

2024. Április 18. 08:14, csütörtök | Helyi

Sétával emlékeztek meg az áldozatokról

Sétával emlékeztek meg a holokauszt áldozatairól a győri diákok.

2024. Április 18. 07:16, csütörtök | Helyi

NAV-Mobil: ellenőrizd most, be vagy-e jelentve!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal mobilappjában, a NAV-Mobilban bárki néhány koppintással ellenőrizheti, hogy munkáltatója a szerződésüknek megfelelően bejelentette-e.

2024. Április 17. 09:14, szerda | Helyi

Nem kell maszkot hordani a győri kórházban

Enyhítenek a szabályokon.