Városlista
2020. január 29, szerda - Adél

Hírek

2013. Június 14. 11:41, péntek | Helyi
Forrás: MTI

Előzetesbe helyezték, de kórházba került az écsi gyilkos

Előzetesbe helyezték, de kórházba került az écsi gyilkos

A Győri Járásbíróság péntek reggel előzetes letartóztatásba helyezte azt a férfit, aki halálra késelte volt élettársát Écsen. A tárgyaláson a férfi rosszul lett, ezért a győri kórházba szállították.

Máté Kinga a döntés indokaként a bűncselekmény kiemelkedő tárgyi súlya, illetve a várható magas büntetési tétel mellett azt is felhozta, hogy - mivel a gyanúsított "bizonytalan lakhatási körülmények között él" - csak így biztosítható jelenléte az eljárás során. Hozzátette: a bíróság határozatát mind az ügyész, mind a gyanúsított, mind védője tudomásul vette, így az elsőfokon jogerős.

Mint arról az MTI beszámolt, a tettét a rendőrségen beismerő 60 éves férfi a helyi tónál szerda este többször is megszúrta a nála négy évvel fiatalabb asszonyt, aki a sérüléseibe a helyszínen belehalt. A rendőrség nem kommentálta a Kisalföld internetes kiadásának értesülését, amely szerint szerelemféltés áll a gyilkosság hátterében.

( A fotó illusztráció)

Címkék: écs, gyilkosság, késelés

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 29. 16:58, szerda | Helyi

Táskát loptak a győri Bazilikából

A rendelkezésre álló adatok szerint - 2019. szeptember 26-án 9 óra 20 perc körül - a győri Nagyboldogasszony-székesegyházból, egy széken hagyott táskát lopott el két ismeretlen férfi, a benne található készpénzzel.

2020. Január 28. 15:10, kedd | Helyi

Kis híján majdnem belehalt egy győri család, mert rosszul kötötték be náluk a kazánt

Egy győri családi ház vegyes tüzelésű kazánja, a gyanú szerint, kivitelezési hiba miatt túlmelegedett, a fűtéscsövek rezegni kezdtek, és majdnem felrobbant.

2020. Január 27. 14:28, hétfő | Helyi

Egy igazi zseni született - Mozartra emlékezünk!

Egy igazi osztrák zsenire emlékezik a mai napon a zeneirodalom. 264 évvel ezelőtt - ezen a hideg januári napon - született a meseszép Salzburgban Wolfgang Amadeus Mozart.

2020. Január 27. 13:07, hétfő | Helyi

Dézsi Csaba András az új polgármester - Történelmi győzelmet aratott az időközi polgármester választás Győrben

Nagy fölénnyel győzött Dézsi Csaba András, győri fideszes polgármesterjelölt. Kemény, problémamegoldó kampányon van túl Dézsi Csaba András, a győri vasárnapi időközi polgármester-választás nyertese.