Városlista
2023. szeptember 26, kedd - Jusztina

Hírek

2017. Október 17. 08:10, kedd | Helyi

„Engem nem lehet elfelejteni” - Szulák Andrea haza jön Győrbe

„Engem nem lehet elfelejteni” - Szulák Andrea haza jön Győrbe

Az Első Győri Lions Klub és a Győri Filharmonikus Zenekar szervezésében, a Fehérbot Nemzetközi Napja alkalmából hangoztak el világslágerek- nagyzenekari kísérettel és a dívától, Szulák Andreától.

Hétfőn este a Richter Teremben, a vavakok és gyengénlátók megsegítésére szólt a koncert, ahol fellépők- elmondásuk szerint- lemondtak egész esti tiszteletdíjukról.

„Világslágerek nagyzenekari kísérettel - aligha lehet e címnél hívogatóbbat, e programnál jobbat kívánni egy kellemesen, ugyanakkor igényesen szórakoztató estéhez!” – Nem véletelnül szólt így a program ajánlója.
A könnyűzene mára klasszikussá vált, nosztalgikus emlékeket idéző örökzöld melódiáinak világában a műfaj hazai nagyasszonya, a csodálatos hangú, bámulatosan sokoldalú Szulák Andrea vitte zenei időutazásra közönségét, magyar és külföldi előadók híres dalaival, a Győri Filharmonikus Zenekar és Silló István karmester társaságában.

Felcsendült többek között: My fair lady, Hello Dolly, La vie en rose, C'est La Vie, Könnyű álmot hozzon az éj, Zene nélkül mit érek én, Engem nem lehet elfelejteni, Nem bánok semmit sem, Most múlik pontosan, New York, New York…, ,What A Wonderful World és néhány musicalsláger….

telefonnal készült fotó

A koncertről az egyik közreműködőt, Nagy Zsuzsát, a Győri Filharmonikus Zenekar egyik koncertmesterét kérdeztem, aki ennek a jótékonysági estnek is koncertmestere volt.

"Andival jópár éve ismerjük egymást,ez már a második koncertsorozatunk vele és a Győri Filharmonikus Zenekarral.A jubileumi koncertjére is bennünket választott ami Budapesten volt az Operett szinházban. Az első perctől kezdve nagyon szimpatikus nekem. Úgy viszonyult hozzám,hozzánk, mintha ezer éve ismernénk egymást.Nagyon közvetlen,mindenféle sztárallűröktől mentes,-ami a mai világban nagy szó-, Hihetetlen kisugárzása van. Nagyon jó a humora,mindenféle helyzetben feltalálja magát a szinpadon,jól improvizál,el tudja varázsolni a közönséget.sokoldalú énekesnő,könnyű vele dolgozni, mert nagyon tehetséges és szerény.Ízig vérig NŐ. " - nyilatkozta megkeresésemre Zsuzsa. "Sok ismert sláger,dal hangzott el a ma esti koncerten,az egyik kedvencem a Szerelmes dal volt. Jó hogy néha van lehetőségünk ilyen zenét is játszani." - tette hozzá.

A fotót Nagy Zsuzsa koncertmestertől kaptuk.

A jó hangulatú, gyönyörű koncertet ráadás szám, közös éneklés és a végén állóvastaps kísérte.

Főkép: femcafé

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 26. 09:15, kedd | Helyi

Folytatódik a földi kémiai szúnyoggyérítés Győr területén

Amennyiben az időjárási körülmények engedik, szeptember 26-án, kedden földi kémiai szúnyoggyérítést végeznek Győr területén.

2023. Szeptember 26. 08:15, kedd | Helyi

Mutatjuk hol lehet vért adni a héten

Az Országos Vérellátó Szolgálat tájékoztatása szerint a folyamatos és biztonságos vérellátáshoz napi 1600-1800 véradóra van szükség.

2023. Szeptember 26. 07:17, kedd | Helyi

Tragédia Győrújbaráton

A tragikus eseményről számolt be hivatalos Facebook-oldalán a Győrújbarát Önkéntes Tűzoltó Egyesület:

2023. Szeptember 25. 09:14, hétfő | Helyi

Díszdiplomákat adtak át a Széchenyi István Egyetemen

Harminc tanító vehetett át emlékdiplomát a győri Széchenyi István Egyetem Apáczai Csere János Pedagógiai, Humán- és Társadalomtudományi Karán több évtizedes életpályájuk elismeréseként.