Városlista
2019. augusztus 20, kedd - István

Hírek

2013. Október 19. 14:00, szombat | Helyi
Forrás: infoGyőr

Ennél olaszosabb már nem lehet!

Ennél olaszosabb már nem lehet!

Győrben több helyen tudunk olasz ételeket enni, igazi pizzát vagy tésztát, viszont a Palla Doro olasz étterembe, novemberben egy olasz szakács érkezik, elhozva ezzel a Széchenyi térre Itália jellegzetes ízeit.

Bella Fabio egy hónapon keresztül mutatja meg az étterem vendégei és az olasz ételek szerelmesei számára, miért is világhírű Olaszország gasztronómiája, és mi is az az igazi mediterrán virtus.

A szakács, Olaszország igazi mediterrán, napsütötte részéről, az Adriai-tenger partjáról, Velencéből érkezik, mely a legkiválóbb olasz ételek paradicsomaként számon tartott vidéke az országnak.
A szakács nem ismeretlen a Palla D'oro tulajdonosai számára, hisz egy családi gasztronómia túra során, Velencében már személyesen volt alkalmuk megtapasztalni az olasz szakács tehetségét és mesteri érzékét, hogy az olasz virtus, a mediterrán életfilozófiát átadja az általa elkészített ételekkel.

Az étterem chef-je Nagy Máté István és csapatának ötleteivel és kreativitásával ötvözve Fabio tudását és tapasztalatát, bizton állíthatjuk, finomabbnál finomabb fogások varázsolják - még ha csak képzeletben is - mediterrán "vidékre" és hangulatba az étterem vendégeit.
Fabio, igazi kihívásként éli meg majd Magyarországi tartózkodását. Örömmel készíti el hazájának legfinomabb ételeit a Palla D'oro étterem vendégei számára.

Az étterem a borúsabb, hidegebb napokra a Adriai-tengerre jellemző, pörgős hangulatot kíván teremteni, a hely szellemisége, az olasz szakács, Fabio és Nagy Máté István chef és stábja egyvelegével. Mondhatjuk ,egy cseppnyi Olaszország költözik a Széchenyi térre, a Palla D'oro olasz étterem által.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 19. 08:16, hétfő | Helyi

ÜZLETBŐL AKARTAK LOPNI, KERESSÜK ŐKET

A győri rendőrök az állampolgárok segítségét kérik a két bolti tolvaj elfogása érdekében.

2019. Augusztus 19. 08:08, hétfő | Helyi

FORGALMI VÁLTOZÁSOK A NYÁRZÁRÓ KONCERT IDEJÉN

A Nyárzáró koncert biztonságos lebonyolítása érdekében útlezárásra kell számítani, ami érinti a buszközlekedést is. Az önkormányzat a koncert utáni hazajutást ingyenes éjszakai járatokkal segíti:

2019. Augusztus 18. 07:11, vasárnap | Helyi

Heti horoszkóp augusztus 19-től

2019. Augusztus 18. 07:09, vasárnap | Helyi

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 33. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: