Városlista
2021. április 22, csütörtök - Csilla

Hírek

2021. Március 02. 14:59, kedd | Helyi

Építkezik? Felújít? Szakértő segítség -Elágazás Kft.

Építkezik? Felújít? Szakértő segítség -Elágazás Kft.

Hogy, miért válasszon Bennünket ha építkezni vagy felújítani szeretne?

1. Szakmai tapasztalat
Mi az ELÁGAZÁS KFT. 30 éve Győr és környékének egyik legmeghatározóbb építőanyag kereskedője vagyunk, hidat képezve gyártók és építkezők között.
Amellett hogy a klasszikus építőanyagokat értékesítjük, folyamatosan keressük az innovációkat és a fejlődés lehetőségét.
Cégünk sikerét jól tükrözi a 30 év alatt szerzett rengeteg visszatérő vásárló és közreműködésünkkel megépült, megszépült több ezer otthon.

2. Széles termék kínálat
Látogasson el hozzánk és segítségünkkel megvalósíthatja álmai OTTHONÁT, az alaptól a tetőig, a belső tereket a kertet és akár a kerítést is!
Kínálatunkban az alap építőanyagokon túl megtalálhatók Nálunk csempék, laminált- és vinyl padlók. Tapétáink közül mindeki megtalálhatja a számára legszebbet a moderntól a régi klasszikusig. Továbbá fürdőszobaszalonukban a fürdőszobabútorokon és fürdőszoba-kiegészítőkön túl beltéri ajtók közül is kiválaszthatja az Ön és Otthona stílusához legjobban illőt!
3. Szaktanácsadás, árkalkuláció készítés
Kellemes környezetben, személyre szabott kiszolgálással várjuk meglévő és leendő ügyfeleinket. Győrben és szomszédos településeken komplett szállítmány esetén lehetőség van az építőanyagok kedvezményes kiszállítására.
Legyen szó felújításról, építkezésről vagy az éppen elérhető állami támogatásokról készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.
Kollégáink rendszeresen képzéseken vesznek részt, hogy mindig felkészülten álljanak a kedves érdeklődők rendelkezésére.
A felmerülő problémákat megoldandó feladatnak tekintjük és ennek megfelelően igyekszünk megtalálni a legoptimálisabb megoldást, illetve tanáccsal ellátni Önt hogy minden esetben a megfelelő építőanyagok kerüljenek beépítésére.

Vállalkozásunk legfőbb küldetése, hogy kiváló minőségű, megbízható, elismert márkájú, elsősorban Magyarországon gyártott építőanyagokkal álljunk vevőink, partnereink szolgálatára, gyorsan alkalmazkodva a váltózó piaci igényekhez és az átalakuló gazdasági helyzethez.
Az Elágazás Kft. küldetése, tapasztalata, termék választéka, méltán teszi a felújítók és építkezők szakértői segítségévé.

(x)

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 21. 11:00, szerda | Helyi

Wágenhoffer Klíma- Hogy nálunk legyen a hőmérséklet kapcsolója!

Ha kisüt a nap, akkor egyrészt nagyon örülünk, mert a hangulatunk is jobb, viszont a lakások, családi házak, tetőterek olyan hamar felmelegednek, hogy gyorsan eljön az idő, amikor otthonunk, munkahelyünk katlanná válik, és szellőztetéssel

2021. Február 19. 10:25, péntek | Helyi

Z&GY Kft- A tető fejfedője!

A Z&GY Kft. 2009 óta foglalkozik bádogos és tetőfedő anyagok forgalmazásával, Győrben a Malomszéki u. 3 szám alatt.

2021. Április 22. 05:00, csütörtök | Belföld

György István: minél több a beoltott, annál előbb térünk vissza a normális élethez

Minél többen kapják meg a védőoltást, annál kevesebben betegednek, halnak meg, és annál közelebb kerülünk a normális élethez, valamint annál inkább megerősítjük a védelmet a járvány negyedik hullámával szemben

2021. Április 21. 19:01, szerda | Belföld

Húsz év alattiak jelentkezhetnek Balaton témájú videóversenyre

Balaton témájú videóversenyre jelentkezhetnek húsz év alatti alkotók, a nevezési határidő június 5-e.