Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2021. Március 02. 14:59, kedd | Helyi

Építkezik? Felújít? Szakértő segítség -Elágazás Kft.

Építkezik? Felújít? Szakértő segítség -Elágazás Kft.

Hogy, miért válasszon Bennünket ha építkezni vagy felújítani szeretne?

1. Szakmai tapasztalat
Mi az ELÁGAZÁS KFT. 30 éve Győr és környékének egyik legmeghatározóbb építőanyag kereskedője vagyunk, hidat képezve gyártók és építkezők között.
Amellett hogy a klasszikus építőanyagokat értékesítjük, folyamatosan keressük az innovációkat és a fejlődés lehetőségét.
Cégünk sikerét jól tükrözi a 30 év alatt szerzett rengeteg visszatérő vásárló és közreműködésünkkel megépült, megszépült több ezer otthon.

2. Széles termék kínálat
Látogasson el hozzánk és segítségünkkel megvalósíthatja álmai OTTHONÁT, az alaptól a tetőig, a belső tereket a kertet és akár a kerítést is!
Kínálatunkban az alap építőanyagokon túl megtalálhatók Nálunk csempék, laminált- és vinyl padlók. Tapétáink közül mindeki megtalálhatja a számára legszebbet a moderntól a régi klasszikusig. Továbbá fürdőszobaszalonukban a fürdőszobabútorokon és fürdőszoba-kiegészítőkön túl beltéri ajtók közül is kiválaszthatja az Ön és Otthona stílusához legjobban illőt!
3. Szaktanácsadás, árkalkuláció készítés
Kellemes környezetben, személyre szabott kiszolgálással várjuk meglévő és leendő ügyfeleinket. Győrben és szomszédos településeken komplett szállítmány esetén lehetőség van az építőanyagok kedvezményes kiszállítására.
Legyen szó felújításról, építkezésről vagy az éppen elérhető állami támogatásokról készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.
Kollégáink rendszeresen képzéseken vesznek részt, hogy mindig felkészülten álljanak a kedves érdeklődők rendelkezésére.
A felmerülő problémákat megoldandó feladatnak tekintjük és ennek megfelelően igyekszünk megtalálni a legoptimálisabb megoldást, illetve tanáccsal ellátni Önt hogy minden esetben a megfelelő építőanyagok kerüljenek beépítésére.

Vállalkozásunk legfőbb küldetése, hogy kiváló minőségű, megbízható, elismert márkájú, elsősorban Magyarországon gyártott építőanyagokkal álljunk vevőink, partnereink szolgálatára, gyorsan alkalmazkodva a váltózó piaci igényekhez és az átalakuló gazdasági helyzethez.
Az Elágazás Kft. küldetése, tapasztalata, termék választéka, méltán teszi a felújítók és építkezők szakértői segítségévé.

(x)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense

2024. Április 18. 08:14, csütörtök | Helyi

Sétával emlékeztek meg az áldozatokról

Sétával emlékeztek meg a holokauszt áldozatairól a győri diákok.

2024. Április 18. 07:16, csütörtök | Helyi

NAV-Mobil: ellenőrizd most, be vagy-e jelentve!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal mobilappjában, a NAV-Mobilban bárki néhány koppintással ellenőrizheti, hogy munkáltatója a szerződésüknek megfelelően bejelentette-e.

2024. Április 17. 09:14, szerda | Helyi

Nem kell maszkot hordani a győri kórházban

Enyhítenek a szabályokon.