Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2011. Október 27. 07:25, csütörtök | Helyi
Forrás: etokc.hu

Esélytelen volt a Debrecen a kirobbanó formában lévő győriekkel szemben

Esélytelen volt a Debrecen a kirobbanó formában lévő győriekkel szemben

Félidőben 15 góllal 24-9-re vezetett idegenben csapatunk a Debrecen ellen, végül kiütéses, 21 gólos, 43-22-es győzelmet arattunk a cívisvárosban.

Mi kezdtük a meccset Lunde Haraldsen a kapuban, Görbicz, Lekic, Hornyák, Löke, Amorim és Orbán összeállításban. Az első gólt Lekic lőtte, majd Lunde fogta meg az első hazai lövést. Hetest kaptunk, Görbicz be is dobta(0-2). Szűcs kísérletét is kitolta kapusunk, majd újabb hetset harcoltunk ki amit Görbe ezúttal is értékesített. A negyedik perc elején jött az első hazai gól Kudor révén, amire Orbán válaszolt azonnal(1-4). Sopronyi löketét is kifogta Lunde, majd a túloldalon Löke volt eredményes. Amorimmal szemben Kudor szabálytalankodott kétpercet érően, a hetest Görbe ezúttal is bevágta(1-6). Az első kimaradt ziccerünk a hetedik percben történt, emberelőnybenvoltunk, amikor Szűcs újabb löketét paskolta ki norvég kapusunk, majd Amorim talált be akcióból. Dakos szépített a 8. perc elején. Duda hetest harcolt ki, ezt kihagyta Anita, aki a következő támadásban javított és akcióból szerzett gólt. Sopronyi - Lunde már 0-3 volt, a kapus eddig mindent kifogott tőle. Egy elvesztett labda után Csáki lódult meg, be is vágta a ziccert(3-8). Orbán kapott szép labdát Amorimtól, nem is hibázott a szélső. Hatgólos győri előnynél Köstner Vilmos kikérte idejét a 13. perc elején. Kudor talált be a győri kapuba, igaz úgy került helyzetbe, hogy a ziccert védő Lunde-ról hozzá pattant a labda. Tizedik gólunk a friss Dél-Amerika bajnok Amorimé volt, aki jó 9 méterről zúdított nagy gólt Triffának. Kovacsics kapott kétperces kiállítást. Lehoztuk kapott gól nélkül ezt az emberhátrányt, igaz nem is lőttünk gólt(4-10). A 17. perc végén Szűcs lőtte a hazaiak ötödik gólját, a túloldalon Löke harcolt ki büntetőt, ám Triffa ezt is kifogta, sőt Sopronyi negyedik próbálkozásából meglőtte első gólját a meccsen(6-10). Hornyák jókor lőtt gólt, ráadásul Szűcs kétpercest kapott a hazaiknál. Jött gyorsan a 12 zöld-fehér találat, indításból Löke volt eredményes(6-12). Siska , majd Löke szerzett gólt, sőt Kovacsics ezúttal szélről talált be Triffának. Görbe szélről nem hibázott és máris nyolccal vezettünk...Dakos ziccerét fogta a remekül védő Lunde, majd a túloldalon honfitársa Löke volt eredményes(7-16). Tízzel vezettünk Duda gólja után, fel is hangzott a győri számolás...nem sokáig mert Löke 11-re növelte az előnyt. Csáki csapata 8. gólját szerezte a 25 percben, majd Heidi szélről is betalált(8-19). Az Amorim kiállítása miatt emberelőnyben játszó hazaiak hetest kaptak, Kudor lövésébe még beleért Lunde, de bement a lövés. Kudor védekezésben most kétpercest szedett össze, hetesünket ezúttal Lekic lőtte, és nem hibázott. Löke nagyon hasznosan játszott, újabb hetest harcolt ki amit ezúttal Gros lőtt be. Mészárlás zajlott a pályán, Lunde védett, Duda pedig belőtte a ziccert ezután. (9-22). Radicevic is betalált indulásból, összeomlott a hazai csapat. Néma a Hódos közönsége, Gros csak még inkább elkeseríti őket góljával(9-24). Gros kapott kétpercet, de a labda maradt a miénk. A félidő 9-24 nekünk!

Lunde védéssel kezdődött a második játékrész, majd Slakta lőtt gólt, erre Radicevic válaszolt hamar. Sopronyi és Amorim lőtt gólt gyors egymásutánban(11-26), majd megint Sopronyi járt túl Lunde eszén. Katrine szélről védett, majd Sopronyi kapott kétperces pihenőt a játékvezetőktől. Gros lőtt szép gólt a 37. percben, egy percre rá Radicevic is betalált(12-28). A 29. gólunk kínaiból Görbiczé volt, fantasztikus találat! A 40. perc elején a harmincadik győri gólt szerezte Löke, erre Sopronyi válaszolt. Löke helyett Radicevic folytatta beállóban, Slakta ejtett egyet(14-30), a túloldalon Radicevic dobott gólt beállóból egymás után kétszer is. Szilágyi szélről gólt lőtt Lundénak, erre szemtelen góllal válaszolt Lekic. Sopronyi szerencsés góljára Görbe válaszolt gyorsan, ráadásul Szűcs kiállt két percre. Pásztor váltotta Lundét, Szilágyi góllal avatta fel a győri kapustehetséget. Kovacsics csapatunk 35. gólját szerezte a 48. perc végén(17-35). Hetest kapott a Loki, Sopronyi belőtte, majd Szilágyi kapott egy indítást és nem hibázott. Görbe varázsolt egyet az 51. percben, majd Lekic talán a meccs gólját lőtte, szélről befutva kapta a labdát, és a héta mögött lőtte be Triffának a labdát...(19-37). Hat perccel a vége előtt jött Tóth a csapatba, nem sokáig maradhatott, lerántotta egyik hazai játékost, ami kétpercet mindenképpen megért, de az azonnali piroslap, amit végül kapott talán szigorú döntés volt. Kurucz is lehetőséget kapott, Kudor pedig 5 perccel a vége előtt belőtte csapat 20. gólját. Pásztor is belejött, elkezdett remekül védeni, két ziccert fogott egymást után, de végül túljártak az eszén(21-38). Schatzl gólját már Makainak dobta, majd Radicevic is betalált(21-40), majd mégegyszer is megindult és megvolt a húsz közte(21-41). Szilágyi gólja nyitotta az utolsó percet, Gros válaszul nagy bombát lőtt, majd a slusszpoén Radicevicé lett, így 21 góllal 43-22-re idegenben nyert csapatunk.

Címkék: Győri Audi ETO KC

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 09:11, szerda | Helyi

Hamarosan kezdődik az Öt Templom Fesztivál

Május 9-én, csütörtökön kezdődik az Öt Templom Fesztivál.

2024. Május 08. 08:13, szerda | Helyi

Vakon is lehet teljes életet élni, méghozzá boldogan!

Sáfrányné Kobli Írisz Én csak a szívemmel látok című könyvével ismerkedhettek meg a Széchenyi Egyetem könyvtárában a pedagógus növendékek.

2024. Május 08. 07:13, szerda | Helyi

Matekból is megvolt az írásbeli

Nagy meglepetés nem érhette a diákokat, aki készült, az írásbeli matematikaérettségi első részét nagyobb nehézségek nélkül oldhatta meg.

2024. Május 07. 09:13, kedd | Helyi

Győr legcsodásabb nőjét keresik

A köztünk élő hétköznapi, ám kivételes személyiségeket akarják megtalálni.