Városlista
2024. május 23, csütörtök - Dezső

Hírek

2011. Január 26. 17:00, szerda | Helyi
Forrás: Openhouse

Ezek az ingatlanosok…!

Ezek az ingatlanosok…!

A magyar ingatlanos szakma sokat elmélkedik azon még most is, hogy a társadalomban miért uralkodik még mindig egyfajta negatív előítélet az ingatlanközvetítőkkel kapcsolatban. Úgy hisszük, hogy ez egy mélyebb kérdésre világít rá, mely

Az ingatlanközvetítés egy szolgáltatás.

Az ingatlanos szolgálatainak értékét kell megfizetnünk akkor, amikor közvetítőn keresztül veszünk, vagy adunk el ingatlant.
Érdemes tisztában lennünk azzal az értékkel, amit ez a szolgáltatás tartalmaz. Eladóként talán még szembetűnőbb az a teher, amit az ingatlanos levesz a vállunkról, hiszen a feladott ingatlanhirdetésre érkező érdeklődésekkel először ő kerül kapcsolatba. Ő az, aki úgymond „leszűri” az érdeklődőt, hogy potenciális vásárló-e, vagy sem. Az ingatlanos mutatja be, prezentálja lakásunkat az érdeklődőnek, nekünk ezzel sem kell bajlódnunk. Azt is figyelembe kell vennünk, ha ingatlanoson keresztül hirdetünk, hogy egy akkora hálózat, mint az Openhouse, olyan plusz potenciálokkal rendelkezik, melyekkel egyéni hirdetőként nem versenyezhetünk.

Vásárlóként pedig már egy kész termékportfólióból választhatunk, nem kényszerülünk arra, hogy magunk böngésszünk az ingatlanhirdetések között, járjunk lakásról lakásra, időt és energiát vesztegetve olyan ingatlanokra, amelyek esetében csak személyesen jövünk rá arra, hogy úgy sem azt fogjuk megvenni, mert ez egy rövid, pár szavas lakáshirdetésből nem derül ki. Az ingatlanirodában annyi plusz információt (a képeken felül) kapunk, amivel egy egyszerű hirdetés nem versenyezhet.
Ha a jó ingatlanossal kerülünk kapcsolatba, akkor gyakorlatilag nekünk csak az álomotthon kiválasztása lesz a feladatunk vásárlóként, illetőleg eladóként pedig szinte minden teher lekerül a vállunkról, az értékesítő elvégez minden mást helyettünk.

Ha bemegyünk egy ingatlanirodába és ott válogatunk a felkínált ingatlanok között, akkor tudnunk kell, hogy egy portfólió kialakítása mögött mekkora munka van. Az ingatlanos megbízásba vesz ingatlanokat, bemutat ingatlanokat az érdeklődőknek, irodai munkát is végez, de a legfontosabb eleme munkájának az ember. Emberekkel dolgozik, napi kapcsolatban áll a vásárlókkal és eladókkal. Ez rendkívüli empátiás készséget, intelligenciát igényel, melyek javarészt hozott készségek. Az Openhouse-nál kapott szakmai tudás a fentiekhez hozzájárulva adja az értékesítési folyamathoz azt a biztonságos hátteret, mely szükséges ahhoz, hogy munkatársaink meggyőződéssel végezzék munkájukat.

Ezek az ingatlanosok… az Openhouse-nál dolgoznak!


Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 23. 08:13, csütörtök | Helyi

Beszélgetés Tóth Tamás Boldizsárral, J.K.Rowling magyar hangjával

Tóth Tamás Boldizsár szikrondramaturg, műfordító, szerkesztőnkkel beszélgetett a Jókai Mór Városi Könyvtárban, egy író-olvasó találkozó keretében.

2024. Május 23. 07:13, csütörtök | Helyi

A győri Audi a legmegbízhatóbb munkaadó

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) immár hetedik alkalommal adta át a Megbízható Munkaadó díjakat.

2024. Május 22. 09:12, szerda | Helyi

A Győr-Moson-Sopron vármegyeiek a legjobb ügyeletesek

Május 14-én kezdődött és 16-ig tartott a IV. Ügyeleti Szakmai verseny.

2024. Május 22. 08:13, szerda | Helyi

Elindult az uborkaszezon – akár 14 millió darab uborkát is leszüretelhetnek évente Ácson

A GreenCoop vállalat 2019-ben létesített egy üvegházat Győr mellett. A létesítményben 4,8 hektáron termesztik a Vidám Paradicsomot.