Városlista
2020. november 28, szombat - Stefánia

Hírek

2020. Április 12. 11:53, vasárnap | Helyi

Ezért lettek ilyen népszerűek a toló-és harmonikaajtók

Ezért lettek ilyen népszerűek a toló-és harmonikaajtók

Az ideális belső terek megalkotása nehezebb feladat, mint azt sokan gondolják.

Persze a házak gyakorlatilag ugyanazokból az elemekből állnak, ám hatalmas különbségek adódhatnak a belső enteriőr tekintetében. Nem csak a lakberendezési stílusra igaz ez, hanem például az olyan tényezőkre is, mint a beltéri ajtók megválasztása. A klasszikus ajtó típusok töretlen népszerűségnek örvendenek, és üvegbetétekkel, speciális megoldásokkal változatlanul sok otthonban megtalálhatóak.

Az esztétikum mellett a praktikum és a helytakarékosság is fontos tényező lehet a mai kor embere számára. A legtöbben sokkal több bútorral, elhelyezendő holmival rendelkezünk, mint azokra ténylegesen szükség lenne. Ilyenkor akár az ajtónyitással elfoglalt hely is túl sok lehet. Nem véletlen, hogy hatalmas érdeklődésre tarthatnak számot manapság a toló-és harmonikaajtók. Segítségükkel az ajtónyitásra szánt hely kiküszöbölhető, és ott plusz teret lehet nyerni.

Akár már az építkezés alkalmával is érdemes erre gondolni, így alapvetően a falba tolható megoldás születhet. Ha ez elmaradt, vagy már meglévő ingatlanunkat szeretnénk felújítani, akkor akár előre gyártott tokok közül is válogathatunk, melyek szintén láthatatlanná teszik a tolóajtót. Akár két irányba eltolható ajtók mellett is letehetjük a voksot, melyek üvegbetétekkel, a megfelelő színben igazán stílusos választásnak bizonyulnak.

A harmonika ajtók esetében szintén helytakarékosságot érhetünk el, és a megfelelő falvastagság esetén a szárnyak eltüntethetőek a falban. A legjobb az egészben az, hogy minden ajtónyíláshoz megtalálhatóak a méretben, stílusban, színben megfelelő toló-és harmonikaajtók, melyek közül már csak ki kell választani az ideálist. A minőségi, időtálló beltéri ajtók a lakberendezés lényeges elemei, így érdemes azokra hangsúlyt helyezni.

Nem csak azért terjedtek el ezek a beltéri tolóajtók, mert szépek. Nyilvánvaló előnyük a helykihasználásban rejlik, de ugyanakkor nagyon divatosak is manapság. Esetükben időtálló minőséget kaphatunk olyan megjelenéssel, mely tökéletesen beilleszthető a már kialakult vagy tervezett enteriőrbe. Érdemes szabadon engedni fantáziánkat, hiszen akár egészen egyedi megoldások is születhetnek egyéni tervek alapján. A toló-és harmonikaajtók reneszánszukat élik napjainkban, ám jelentősen magasabb minőségben, mint az egykoron ismert volt számunkra.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 03. 14:03, csütörtök | Helyi

Merre tart 2020-ban a győri ingatlanpiac?

Győrben stagnálnak az ingatlanárak

2020. November 28. 18:32, szombat | Belföld

A véradások a veszélyhelyzet alatt is folyamatosak

Vérre a koronavírus-járvány idején is szükség van, a véradások a jelenlegi veszélyhelyzet alatt is folyamatosak, a biztonsági előírások megtartásával

2020. November 28. 17:00, szombat | Külföld

Harmadik hete csökken a koronavírus terjedése Spanyolországban

Spanyolországban harmadik hete csökken a koronavírus terjedése; az egészségügyi minisztérium jelentése szerint a százezer lakosra vetített átlagos esetszám, amely a hónap elején még 525 volt, pénteken 307-re csökkent.

2020. November 28. 16:04, szombat | Belföld

Virológus: a vakcina a legolcsóbb és a leghatékonyabb megoldás

Továbbra is a vakcina a legolcsóbb és a leghatékonyabb megoldás a koronavírus ellen - mondta Duda Ernő virológus, immunbiológus szombat reggel az M1 csatornán.