Városlista
2021. március 4, csütörtök - Kázmér

Hírek

2020. Április 12. 11:53, vasárnap | Helyi

Ezért lettek ilyen népszerűek a toló-és harmonikaajtók

Ezért lettek ilyen népszerűek a toló-és harmonikaajtók

Az ideális belső terek megalkotása nehezebb feladat, mint azt sokan gondolják.

Persze a házak gyakorlatilag ugyanazokból az elemekből állnak, ám hatalmas különbségek adódhatnak a belső enteriőr tekintetében. Nem csak a lakberendezési stílusra igaz ez, hanem például az olyan tényezőkre is, mint a beltéri ajtók megválasztása. A klasszikus ajtó típusok töretlen népszerűségnek örvendenek, és üvegbetétekkel, speciális megoldásokkal változatlanul sok otthonban megtalálhatóak.

Az esztétikum mellett a praktikum és a helytakarékosság is fontos tényező lehet a mai kor embere számára. A legtöbben sokkal több bútorral, elhelyezendő holmival rendelkezünk, mint azokra ténylegesen szükség lenne. Ilyenkor akár az ajtónyitással elfoglalt hely is túl sok lehet. Nem véletlen, hogy hatalmas érdeklődésre tarthatnak számot manapság a toló-és harmonikaajtók. Segítségükkel az ajtónyitásra szánt hely kiküszöbölhető, és ott plusz teret lehet nyerni.

Akár már az építkezés alkalmával is érdemes erre gondolni, így alapvetően a falba tolható megoldás születhet. Ha ez elmaradt, vagy már meglévő ingatlanunkat szeretnénk felújítani, akkor akár előre gyártott tokok közül is válogathatunk, melyek szintén láthatatlanná teszik a tolóajtót. Akár két irányba eltolható ajtók mellett is letehetjük a voksot, melyek üvegbetétekkel, a megfelelő színben igazán stílusos választásnak bizonyulnak.

A harmonika ajtók esetében szintén helytakarékosságot érhetünk el, és a megfelelő falvastagság esetén a szárnyak eltüntethetőek a falban. A legjobb az egészben az, hogy minden ajtónyíláshoz megtalálhatóak a méretben, stílusban, színben megfelelő toló-és harmonikaajtók, melyek közül már csak ki kell választani az ideálist. A minőségi, időtálló beltéri ajtók a lakberendezés lényeges elemei, így érdemes azokra hangsúlyt helyezni.

Nem csak azért terjedtek el ezek a beltéri tolóajtók, mert szépek. Nyilvánvaló előnyük a helykihasználásban rejlik, de ugyanakkor nagyon divatosak is manapság. Esetükben időtálló minőséget kaphatunk olyan megjelenéssel, mely tökéletesen beilleszthető a már kialakult vagy tervezett enteriőrbe. Érdemes szabadon engedni fantáziánkat, hiszen akár egészen egyedi megoldások is születhetnek egyéni tervek alapján. A toló-és harmonikaajtók reneszánszukat élik napjainkban, ám jelentősen magasabb minőségben, mint az egykoron ismert volt számunkra.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Március 02. 14:59, kedd | Helyi

Építkezik? Felújít? Szakértő segítség -Elágazás Kft.

Hogy, miért válasszon Bennünket ha építkezni vagy felújítani szeretne?

2021. Február 19. 10:25, péntek | Helyi

Z&GY Kft- A tető fejfedője!

A Z&GY Kft. 2009 óta foglalkozik bádogos és tetőfedő anyagok forgalmazásával, Győrben a Malomszéki u. 3 szám alatt.

2021. Március 04. 09:10, csütörtök | Belföld

Füst keletkezett az Országgyűlés Irodaházában

Füst keletkezett az Országgyűlés Irodaházában szerdán - tudta meg az MTI. A Jobbik közleményben tudatta, hogy "vétlen" kollégájuk kezében indult be egy füstgránát.

2021. Március 04. 09:10, csütörtök | Belföld

Meghalt 152 beteg, 6278-cal nőtt a fertőzöttek száma

Meghalt 152, többségében idős, krónikus beteg, és újabb 6278 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést - közölte a koronavirus.gov.hu csütörtökön.