Városlista
2020. szeptember 25, péntek - Eufrozina

Hírek

2020. Április 12. 11:53, vasárnap | Helyi

Ezért lettek ilyen népszerűek a toló-és harmonikaajtók

Ezért lettek ilyen népszerűek a toló-és harmonikaajtók

Az ideális belső terek megalkotása nehezebb feladat, mint azt sokan gondolják.

Persze a házak gyakorlatilag ugyanazokból az elemekből állnak, ám hatalmas különbségek adódhatnak a belső enteriőr tekintetében. Nem csak a lakberendezési stílusra igaz ez, hanem például az olyan tényezőkre is, mint a beltéri ajtók megválasztása. A klasszikus ajtó típusok töretlen népszerűségnek örvendenek, és üvegbetétekkel, speciális megoldásokkal változatlanul sok otthonban megtalálhatóak.

Az esztétikum mellett a praktikum és a helytakarékosság is fontos tényező lehet a mai kor embere számára. A legtöbben sokkal több bútorral, elhelyezendő holmival rendelkezünk, mint azokra ténylegesen szükség lenne. Ilyenkor akár az ajtónyitással elfoglalt hely is túl sok lehet. Nem véletlen, hogy hatalmas érdeklődésre tarthatnak számot manapság a toló-és harmonikaajtók. Segítségükkel az ajtónyitásra szánt hely kiküszöbölhető, és ott plusz teret lehet nyerni.

Akár már az építkezés alkalmával is érdemes erre gondolni, így alapvetően a falba tolható megoldás születhet. Ha ez elmaradt, vagy már meglévő ingatlanunkat szeretnénk felújítani, akkor akár előre gyártott tokok közül is válogathatunk, melyek szintén láthatatlanná teszik a tolóajtót. Akár két irányba eltolható ajtók mellett is letehetjük a voksot, melyek üvegbetétekkel, a megfelelő színben igazán stílusos választásnak bizonyulnak.

A harmonika ajtók esetében szintén helytakarékosságot érhetünk el, és a megfelelő falvastagság esetén a szárnyak eltüntethetőek a falban. A legjobb az egészben az, hogy minden ajtónyíláshoz megtalálhatóak a méretben, stílusban, színben megfelelő toló-és harmonikaajtók, melyek közül már csak ki kell választani az ideálist. A minőségi, időtálló beltéri ajtók a lakberendezés lényeges elemei, így érdemes azokra hangsúlyt helyezni.

Nem csak azért terjedtek el ezek a beltéri tolóajtók, mert szépek. Nyilvánvaló előnyük a helykihasználásban rejlik, de ugyanakkor nagyon divatosak is manapság. Esetükben időtálló minőséget kaphatunk olyan megjelenéssel, mely tökéletesen beilleszthető a már kialakult vagy tervezett enteriőrbe. Érdemes szabadon engedni fantáziánkat, hiszen akár egészen egyedi megoldások is születhetnek egyéni tervek alapján. A toló-és harmonikaajtók reneszánszukat élik napjainkban, ám jelentősen magasabb minőségben, mint az egykoron ismert volt számunkra.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 03. 14:03, csütörtök | Helyi

Merre tart 2020-ban a győri ingatlanpiac?

Győrben stagnálnak az ingatlanárak

2020. Július 27. 18:49, hétfő | Helyi

A Nemzeti Kutatási Felhő az amerikai egyetemek és IT óriások új, közös kezdeményezése

Új szintre lép a Felhő technológia felhasználása: számítástechnikai mamutcégek közös megállapodásra jutottak egyetemekkel.

2020. Július 27. 18:43, hétfő | Helyi

Mérföldkőhöz ért a Forrás –

Mérföldkőhöz ért a Forrás – Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése a Nyugat-Dunántúlon című, nagy népszerűségnek örvendő projektünk

2020. Július 17. 14:16, péntek | Helyi

Fontos mérföldkőhöz érkezett a Forrás projekt - elkezdődtek a képzések...

2020. június végén elindultak az első képzések az „Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése Nyugat-Dunántúlon” című projektben.