Városlista
2020. május 28, csütörtök - Emil, Csanád

Hírek

2020. Április 12. 11:53, vasárnap | Helyi

Ezért lettek ilyen népszerűek a toló-és harmonikaajtók

Ezért lettek ilyen népszerűek a toló-és harmonikaajtók

Az ideális belső terek megalkotása nehezebb feladat, mint azt sokan gondolják.

Persze a házak gyakorlatilag ugyanazokból az elemekből állnak, ám hatalmas különbségek adódhatnak a belső enteriőr tekintetében. Nem csak a lakberendezési stílusra igaz ez, hanem például az olyan tényezőkre is, mint a beltéri ajtók megválasztása. A klasszikus ajtó típusok töretlen népszerűségnek örvendenek, és üvegbetétekkel, speciális megoldásokkal változatlanul sok otthonban megtalálhatóak.

Az esztétikum mellett a praktikum és a helytakarékosság is fontos tényező lehet a mai kor embere számára. A legtöbben sokkal több bútorral, elhelyezendő holmival rendelkezünk, mint azokra ténylegesen szükség lenne. Ilyenkor akár az ajtónyitással elfoglalt hely is túl sok lehet. Nem véletlen, hogy hatalmas érdeklődésre tarthatnak számot manapság a toló-és harmonikaajtók. Segítségükkel az ajtónyitásra szánt hely kiküszöbölhető, és ott plusz teret lehet nyerni.

Akár már az építkezés alkalmával is érdemes erre gondolni, így alapvetően a falba tolható megoldás születhet. Ha ez elmaradt, vagy már meglévő ingatlanunkat szeretnénk felújítani, akkor akár előre gyártott tokok közül is válogathatunk, melyek szintén láthatatlanná teszik a tolóajtót. Akár két irányba eltolható ajtók mellett is letehetjük a voksot, melyek üvegbetétekkel, a megfelelő színben igazán stílusos választásnak bizonyulnak.

A harmonika ajtók esetében szintén helytakarékosságot érhetünk el, és a megfelelő falvastagság esetén a szárnyak eltüntethetőek a falban. A legjobb az egészben az, hogy minden ajtónyíláshoz megtalálhatóak a méretben, stílusban, színben megfelelő toló-és harmonikaajtók, melyek közül már csak ki kell választani az ideálist. A minőségi, időtálló beltéri ajtók a lakberendezés lényeges elemei, így érdemes azokra hangsúlyt helyezni.

Nem csak azért terjedtek el ezek a beltéri tolóajtók, mert szépek. Nyilvánvaló előnyük a helykihasználásban rejlik, de ugyanakkor nagyon divatosak is manapság. Esetükben időtálló minőséget kaphatunk olyan megjelenéssel, mely tökéletesen beilleszthető a már kialakult vagy tervezett enteriőrbe. Érdemes szabadon engedni fantáziánkat, hiszen akár egészen egyedi megoldások is születhetnek egyéni tervek alapján. A toló-és harmonikaajtók reneszánszukat élik napjainkban, ám jelentősen magasabb minőségben, mint az egykoron ismert volt számunkra.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 27. 12:43, szerda | Helyi

Ezek lesznek idén a kedvenc ékszereid

Ha az életben sok minden nehéz és néha nyomasztó, legalább az ékszered legyen légiesen könnyed.

2020. Május 19. 14:11, kedd | Helyi

Ilyen árakon lehet most benzinmotoros ágvágót találni

A tavasz megérkeztével elérkezik az az időszak is, amikor egyre több teendő lesz a kertekben.

2020. Május 05. 07:44, kedd | Helyi

A karantén idején is számít a divat - tavaszi home office szettek

Igaz, hogy a legtöbben most otthonról végezzük a napi munkát, de a munka nem állt meg és most digitális platformokon keresztül tartjuk a kapcsolatot a kollégákkal, a feletteseinkkel és a vásárlókkal és ügyfelekkel.

2020. Április 12. 11:57, vasárnap | Helyi

Megéri-e elektromos kazánt venni? Lássuk az érveket!

Az elektromos kazánok számos jó tulajdonsággal bírnak a hagyományos társaikkal szemben.